Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Celé Slovensko v kŕčoch od smiechu: Pozrite, čo sa stalo na obrazovkách RTVS!

Hana Gregorová a Vladimír Kobielsky Zobraziť galériu (9)
Hana Gregorová a Vladimír Kobielsky

BRATISLAVA - Pobavila! Hana Gregorová (63) bola po prvý raz hostkou relácie Nikto nie je dokonalý. A zapísala sa tam naozaj nezabudnuteľným spôsobom. Herečka je totiž vtipná a má kopu veselých príhod. Najväčší rehot však divákom spôsobila pri historke kolegu Vladimíra Kobielskeho (40). Pred kamerami totiž od smiechu vypľula na zem vodu, ktorú chvíľku predtým pila.

Hana Gregorová sa všetkým zapísala do pamäti ako manželka legendárneho Radka Brzobohatého († 12. 9. 2012). Príhody zo života s legendárnym Čechom preto nechýbali ani v relácii Nikto nie je dokonalý, kam herečka zavítala po prvý raz. 

Najviac však divákov pobavila úplne nechceným spôsobom. Hana totiž urobila chybu, že sa napila vody počas toho, ako Vladimír Kobielsky začal rozprávať svoj zážitok s policajtmi. Použitie anglického výrazu jej prišlo natoľko smiešne, že vodu vyprskla na dlážku. V tom momente sa ocitli v kŕčoch smiechu moderátori aj všetci ostatní v štúdiu. 

„Poď ešte raz,” vyzvala potom svojho hereckého kolegu k tomu, aby začal rozprávať od začiatku. Jemu sa však nečakaná vsuvka evidentne páčila. „Nie, nie, nie, ja naviažem,” povedal Kobielsky a pokračoval v historke ďalej. Gregorovej „trapasík” sa tak dostal aj do vysielania a mohli sa na ňom zabaviť všetci Slováci. 

VIDEO: Hana Gregorová v Nikto nie je dokonalý

Gregorová v Nikto nie je dokonalý

Viac o téme: Hana GregorováNikto nie je dokonalý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu