Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odvážne fotky novej moderátorky SuperStar: Sexi telo len v spodnej bielizni!

Nová moderátorka markizáckej SuperStar Jitka Nováčková počas svojej modelingovej kariéry nafotila aj poriadne sexi zábery. Zobraziť galériu (11)
Nová moderátorka markizáckej SuperStar Jitka Nováčková počas svojej modelingovej kariéry nafotila aj poriadne sexi zábery. (Zdroj: Jiří Tvaroh)

PRAHA - Fúha, to je kočka! Od predchádzajúcej nedele prináša Markíza semifinálové kolá speváckej šou SuperStar naživo. S priamymi prenosmi sa na televíznych obrazovkách začala objavovať aj nová blondínka. K moderátorovi Martinovi Pycovi Rauschovi totiž pribudla posila v podobe českej Miss Universe 2011 Jitky Nováčkovej (23). A ide o poriadnu sexicu - podarilo sa nám získať jej odvážne zábery len v spodnej bielizni. Pozrite!

Na obrazovkách Markízy sa od predchádzajúcej nedele objavuje ďalšia sexi blondínka. Ide o novú moderátorskú posilu speváckej šou SuperStar – českú Miss Universe 2011 Jitku Nováčkovú.


Úplne nová moderátorka markizáckej SuperStar: Je to Miss a... Wau, tá je SuperSexi! 


Na sympatickú plavovlásku je doslova radosť pozerať. Má krásnu tvár a milý úsmev. No rovnako bezchybná je aj jej postava. Podarilo sa nám totiž získať Nováčkovej odvážne fotky, ktoré nafotila počas svojej modelingovej kariéry. 

A reč je o poriadne zvodných záberoch. Nová markizáčka nahodená v čipkovanej a priesvitnej spodnej bielizni pózovala v rôznych sexi pózach. Takto novú moderátorku na obrazovkách Markízy teda rozhodne vidieť nebudete. 

Jitka Nováčková ukázala svoje sexi telo v čipkovanej spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (11)
Jitka Nováčková ukázala svoje sexi telo v čipkovanej spodnej bielizni.  (Zdroj: Jiří Tvaroh)

Viac o téme: SuperStarJitka Nováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu