Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kuriózny začiatok manželstva: Neuveríte, ako nemožne Pomajbo zbalil svoju ženu!

Roman Pomajbo spoznal svoju manželku Petru v Austrálii. Zobraziť galériu (6)
Roman Pomajbo spoznal svoju manželku Petru v Austrálii. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Roman Pomajbo (46) je šťastne ženatý už dlhých 10 rokov. Svoje áno povedal českej partnerke Petre (37), ktorú o ruku musel požiadať rovno dvakrát, aby ju vôbec dostal pred oltár. Včera sa slovenský herec objavil v šou verejnoprávnej RTVS Nikto nie je dokonalý a prezradil, ako pred rokmi svoju ženu zbalil. No fakt nemožne!

Roman Pomajbo bol včera hosťom v šou verejnoprávnej RTVS Nikto nie je dokonalý. Ako už býva zvykom, okrem hádania správnych odpovedí hostia v relácii o sebe aj čo-to prezradili. Známy slovenský herec si pred kamerami zaspomínal na to, ako sa zoznámil so svojou manželkou Petrou. A dostal tým do kolien všetkých divákov. 

Svoju polovičku spoznal v Austrálii, kde sa išiel učiť po anglicky. „Prišli nové Slovenky a tá škola bola do účka a vychádzali spoza rohu. A jedna druhej hovorí: Počúvaj, ten Kórejec vyzerá ako ten náš herec. Tak ja, že: Kto to povedal? A už som išiel s nimi na barbecue. Dve z jednej strany, dve z druhej strany a už som vedel, že som zase doma. A táto Češka tam stála,“ začal spomínať Pomajbo. 

„S vypúlenými očami tam na mňa pozerala, že toto čo je?“ povedal herec. Brunetka však nepozerala naňho preto, že bol herec alebo že bol obklopený samými ženami, ale pre niečo úplne iné. „Ja som mal flanelovú košeľu. A ona nechápala, ako môže niekto prísť vo flanelovej košeli do Austrálie, akože na barbecue,“ vysvetlil Pomajbo.

Ale on už vtedy vraj vedel, že to bude jeho vyvolená. „Ja som si hovoril, ako na mňa pozerá... A to bude moja žena,“ prezradil známy Slovák. A aj sa mu to splnilo... S Petrou sú dnes už hrdými rodičmi troch dcérok – Noemi, Timey a Vivien. 

Pomajbo v Nikto nie je dokonalý

Viac o téme: Roman PomajboNikto nie je dokonalý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu