Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy slovenský komik priznáva: Moja povaha ľudí vytáča

Roman Pomajbo Zobraziť galériu (7)
Roman Pomajbo (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Slovenský herec Roman Pomajbo sa rád schuti zasmeje. „Ľudia by sa mali smiať. Ja sa rád smejem, priznávam. Dokonca som s tým mal v živote i problémy. Hovorili mi: ´Ty sa stále usmievaš..´ Ľudí to hnevá a to teda nie je výhra,“ poznamenal v rozhovore. „Aj som potom skúšal, že nebudem stále taký usmievavý, ale že budem akože nešťastný, lebo to sa teraz ľuďom páči viac, to teraz ide, je to in, ale ani to mi moc nepomáhalo,“ priznal 45–ročný rodák z Ilavy. „Treba proste byť sám sebou,“ dodal.

Obľúbený komik sa vo štvrtok po prvý raz objavil v sitkome Kolabs, v ktorom stvárňuje manžela Michaely Čobejovej, usmievavého Fera. „Fero je sused hlavných protagonistov, bratrancov, ktorý tam proste príde a rieši si nejaké svoje problémy a narušuje život tých ostatných a oni zas narušujú ten jeho,“ priblížil Pomajbo. „Myslím si, že je to celkom vďačná postava. Ja sa každú postavu snažím robiť tak, aby bola vďačná - v tom zmysle, aby bola blízka ľuďom, a to je aj myslím si know how akejkoľvek tvorby - že to ľudí osloví, že im to niečo pripomína, vedia si dosadiť namiesto určitej postavy sami seba alebo v tých postavách vidia ľudí, ktorí okolo nich žijú, že nie sú úplne vytrhnuté z kontextu,“ poznamenal. 

Známy herec si počas nakrúcania nového formátu dosýta užil dokonca aj šoférovanie traktoru. „Na traktore sa mi jazdilo perfektne, ukázali mi, ako sa to má robiť a samozrejme, ja som do všetkého taký hŕ, decko, typický chlap, že ´idem, dajte mi, ukážte, čo mám robiť´,“ zasmial sa. Traktorista, ktorý Pomajba inštruoval, mal preto spočiatku strach, aby si energický herec neublížil. „Pán traktorista mi hovoril: ´Neprekoťte sa, prosím vás, neprekoťte sa, lebo mne sa to stalo pred týždňom, to sa naozaj dá prekotiť!´ Tak som si potom povedal, že trošku uberiem, však mám doma malé deti, tak akože dobre, ale hovadsky ma to bavilo tú chvíľu. Neviem si predstaviť, že by som to robil celý život, ale na tú chvíľu to bolo perfektné," dokončil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu