Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenský herec je teraz úplne na smiech: Pozerajte, čo s ním v Markíze porobili!

Roman Pomajbo Zobraziť galériu (4)
Roman Pomajbo (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Tí mu ale dali! Vďaka mnohým zábavným projektom patrí Roman Pomajbo (47) k našim najznámejším humoristom. Aktuálne sa herec s najširším úsmevom na Slovensku objaví aj v markizáckej novinke s názvom Divoký Zapadákov. Maskéri si ho zobrali do parády a... Pozrite, čo s ním porobili - známy Slovák je úplne na smiech!

Televízia Markíza už čoskoro uvedie na svojich obrazovkách nový komediálny seriál s názvom Divoký Zapadákov. V počine sa okrem iných známych mien objaví aj komik Roman Pomajbo, ktorého sme za roky jeho kariéry mali možnosť vidieť už v rôznych zábavných polohách. A inak to nebude ani tentokrát.

Herca si totiž do parády zobrali kostyméri a maskéri pripravovanej novinky a... Teraz je všetkým doslova na smiech. No to napokon bolo aj zámerom. Pomajbo totiž v seriáli stvárňuje ženu. Je teda nasúkaný v bohatej sukni, pás mu sťahuje tesný korzet, na hlave má slávnostný účes a nechýba ani líčenie. Navyše, pozerať sa na chlapa, ako sa snaží napodobniť ladné pohyby a jemnosť dámy, je vždy doslova na popukanie. Nemyslíte?

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotného herca, nech nám prezradí, aký mal pocit, keď takúto ponuku dostal. „Bola to pre mňa veľký výzva! Bral som to ako Dustin Hoffman vo filme Tootsie. Buď vám to vyjde a bude to veľký úspech alebo naopak... Je to risk a nie každý by do toho išiel. Musíte mať na to odvahu - ako my herci hovoríme ‚gule‘“ priznal pre Topky.sk Pomajbo.

Seriál sa mu však natáčal veľmi dobre. „Na natáčaní sa stretli ľudia, ktorí boli pre vec zapálení a všetky zložky chceli zo seba vydať to najlepšie. Zostáva len dúfať, že divák toto nadšenie ocení,“ dodal na záver známy herec.  

Roman Pomajbo v novinke s názvom Divoký Zapadákov stvárňuje ženu.
Zobraziť galériu (4)
Roman Pomajbo v novinke s názvom Divoký Zapadákov stvárňuje ženu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Roman PomajboDivoký Zapadákov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu