Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nečakaná zmena v Jojke: Zdravotné problémy odrovnali hviezdu obrazoviek... Záskok na poslednú chvíľu!

Zdena Studenková musela vynechať nakrúcanie. Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková musela vynechať nakrúcanie.

BRATISLAVA - Škrt cez rozpočet! Zdena Studenková (61) je stabilnou súčasťou jojkárskeho Inkognita. Vo včerajšej časti však na svojom tradičnom mieste nesedela. Ako sme zistili, boli za tým zdravotné problémy hereckej divy. Zaskočili ju presne v deň nakrúcania. Na poslednú chvíľu ju preto pred kamerami musel zaskočiť rádiový spíker Marcel Forgáč (44).

Každý pondelok spríjemňuje divákom Jojky televízny večer ustálená štvorica známych tvárí. Michal Hudák, Zuzana Šebová, Jozef Vajda a Zdena Studenková hádajú v zábavnej relácii Inkognito povolania Slovákov. No posledná zo spomínaných „hádačov“ včera na svojom tradičnom mieste neplánovane chýbala. 

Dôvodom boli zdravotné problémy, ktoré Studenkovú nečakane skolili práve v deň nakrúcania. Nezostávalo jej tak nič iné, len natáčanie odvolať a zostať doma. Práve preto mohli diváci včera na obrazovkách Jojky namiesto nej vidieť moderátora a obľúbenú tvár Fun rádia Marcela Forgáča.

„Herečka Zdena Studenková mala zdravotné problémy, a tak ju počas jedného natáčacieho dňa zastúpil moderátor Marcel Forgáč. V budúcnosti sa diváci môžu tešiť na kompletnú štvoricu aj s pani Studenkovou,“ povedala pre Topky.sk PR manažérka Jojky Katarína Gajdošíková. 

No zdá sa, že rádiový spíker ako náhrada bol skutočne dobrá voľba. Diváci si totiž známeho vtipálka nevedeli vynachváliť. „Marcel je super voľba a vtipný. Dáva tomu šmrnc,“ zhodovali sa Slováci. Tak ktovie, možno vďaka ohlasom sa Forgáč v budúcnosti k štvorici pripojí nastálo. 

V pondelkovom Inkognite sa namiesto Zdeny Studenkovej objavil rádiový spíker Marcel Forgáč.
Zobraziť galériu (5)
V pondelkovom Inkognite sa namiesto Zdeny Studenkovej objavil rádiový spíker Marcel Forgáč.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Zdena StudenkováInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu