Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Je to totálny neschopák! Studenková nakydala na mladšieho milenca!

Zdena Studenková nakydala na milenca Braňa Kostku. Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková nakydala na milenca Braňa Kostku.

BRATISLAVA – Poriadne ho strápnila! Herečka Zdena Studenková (61) je známa svojou otvorenosťou a neštíti sa ani pred kamerami povedať, čo si naozaj myslí. Ani keď ide o jej najbližšiu osobu, o 17 rokov mladšieho partnera Braňa Kostku (44), s ktorým žije už 22 rokov v jednej domácnosti. V utorkovom Top Stare na Jojke totiž blondínka svoju polovičku poriadne ohovorila. Ako sa zdá, je v niektorých veciach totálne neschopný.

Svojho milenca nešetrila a pred celým Slovenskom ho poriadne strápnila! Muzikant a partner herečky Zdeny Studenkovej Braňo Kostka je od svojej polovičky o 17 rokov mladší. Napriek vekovému rozdielu im však vzťah funguje už 22 rokov. No ako sa najnovšie zdá, ani ich partnerstvo nie je úplne ideálne. Hoci o svojom súkromí svojrázna herečka hovorí pomerne málo, tentokrát urobila výnimku.

V utorkovom Top Star magazíne umelkyňa totiž prezradila, že po svojom boku má zjavne poriadneho neschopného chlapa. Aspoň čo sa kuchyne a varenia týka. Na otázku, či jej partner niekedy navaril, s veľavravným výrazom na tvári odvetila: „Braňo vie spraviť kávu, keď medzitým na ňu nezabudne. A uvariť sa mi nesnažil nikdy nič. On je po prvé hrozne lenivý, po druhé je to pre neho plytvanie časom a po tretie je tak nekoncentrovateľný, že keby mal urobiť to, čo ja na obed, čakala by som 3 týždne.“

Studenková teda priamo pred televíznymi kamerami zhodnotila schopnosti svojej polovičky naozaj nelichotivo. Ako sa zdá, blondínka si neberie servítku pred ústa, ani keď ide o jej najbližších a bez okolkov povie na rovinu, čo si myslí. 

Viac o téme: Zdena StudenkováBraňo Kostka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu