Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tento slovenský STRIPTÉR chce byť slávny: Dostal Slávika aj Studenkovú!

Na slovenského striptéra vyvaľovali oči Jaro Slávik aj Zdena Studenková. Zobraziť galériu (13)
Na slovenského striptéra vyvaľovali oči Jaro Slávik aj Zdena Studenková.

BRATISLAVA – Zatúžil po popularite! Slovenský striptér Tomáš Gaučák alias Diego sa zjavne chce zviditeľniť v slovenskom šoubiznise. Pred týždňom sa s dvoma kolegami objavil v šou Česko Slovensko má talent, kde na neho okrem žien vyvaľoval oči aj Jaro Slávik (41). A v pondelok večer sa na obrazovkách Jojky svalovci objavili opäť. Tentokrát si ich odhalené telíčka vychutnali nielen diváci jojkárskeho Inkognita, ale aj herečka Zdena Studenková (51), ktorá vyzliekajúcim sa mladíkom s úsmevom tlieskala do rytmu.

Diváci relácie Inkognito ostali v pondelok večer poriadne prekvapení. Medzi hosťami, ktorých povolanie sa snaží uhádnuť celebritná štvorica umelcov, sa objavil aj striptér Tomáš alias Diego, ktorý je priaznivcom Jojky už dobre známy.

Pred týždňom sa totiž spolu s dvoma kolegami vyskytol aj v šou Česko Slovensko má Talent . Vtedy z jeho umenia boli nadšené obe porotkyne talentovej súťaže – ako Lucie Bílá, tak aj Diana Mórová. „Ja som to nepochopila a chcem to vidieť ešte raz,“ vyhŕkla slintajúca česká slávica po striptíze, ktorí predviedli traja dobre stavaní páni. A Mórová s otvorenými ústami s kolegyňou iba súhlasila. Okrem dám na striptérov vyvaľoval oči aj Jaro Slávik, ktorého pohľad hovoril za všetko.

Striptér Diego má ale úspech všade, kam sa pohne. Dôkazom je aj pondelkové Inkognito, kde  po rýchlom uhádnutí jeho povolania nasledovala ukážka jeho práce, pričom si na pódium opäť prizval aj kolegu.  Na prekvapenie mnohých divákov najviac striptérom tlieskala distingvovaná herečka Zdena Studenková, ktorá z ich šou bola nadšená.

Zaujímavý je ale hlavne fakt, že Diego sa so svojou šou objavil na obrazovkách v krátkom čase hneď dvakrát po sebe. Mohlo by sa zdať, že do Inkognita ho možno po kastingu talentovej šou oslovila samotná televízia. V Jojke nám to ale popreli. Ako sa zdá, ide o jeho vlastnú iniciatívu. Zrejme zatúžil po sláve a rozhodol sa preto robiť maximum...

Tento striptér už zaujal aj konkurenčnú moderátorku Kvetu Horváthovú z Telerána: 

Kveta Horváthová sa zalizovala v priamom prenose: Rozpálil ju svalnatý striptér!

Viac o téme: Zdena StudenkováJaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu