Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kráska z markizáckych obrazoviek boduje vo svete: Zahrá si v čínskom seriáli!

Vlastina Svátková Zobraziť galériu (4)
Vlastina Svátková (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Slovenská herečka Vlastina Svátková (33), ktorá aktuálne hviezdi v markizáckom seriáli Kukučka, nakrúca v týchto dňoch v Prahe seriál pre čínsky trh.

„Má sa to vysielať v najsledovanejšej štátnej čínskej televízii, takže myslím, že o fanúšikov nebude núdza,“ povedala v rozhovore. 

„Oni sa tam začali teraz orientovať na Európu, je pre nich veľmi zaujímavá a atraktívna, takže si vymysleli taký projekt s európskymi hercami v Prahe o druhej svetovej vojne. Hercov z Európy v Číne zbožňujú a tým, ktorí sa im páčia, chcú podľa mňa otvoriť dvere,“ vysvetlila. „Možno sa to bude vysielať aj v Čechách, uvidíme. Teraz to len začíname točiť, máme tam krásne kostýmy aj make-upy... Aktuálne by to malo byť na budúci rok,“ dodala.

V seriáli by mala známa Myjavčanka stvárniť manželku nacistu. „Hráme manželský pár s Honzíkom Révaiom. On je zlý nacista a ja som taká dobrosrdečná manželka, ktorá si zle vybrala,“ načrtla Svátková. Okrem toho nakrúca tiež nový seriál Kukučka. „Tam mám takú väčšiu rolu manželky, éterickej, krehkej, dokonalej, ktorá všetko robí na 110 percent, všetkých má rada a s nikým sa nechce hádať, no drží sa zároveň svojej naivnej ilúzie o manželstve a živote až nakoniec zistí, že nie je všetko tak, ako si myslela a ako cítila a zostane veľmi sklamaná,“ priblížila herečka. „Asi sú mi osudové takéto postavy,“ zasmiala sa.  

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu