Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kráska z markizáckych obrazoviek zhodila tričko a... Je 100%-ne pripravená!

Vlastina Svátková patrí k ostrieľaným slovenským herečkám. Zobraziť galériu (4)
Vlastina Svátková patrí k ostrieľaným slovenským herečkám. (Zdroj: Instagram V.S)

BRATISLAVA - Wau! Herečka známa z markizáckeho seriálu Kukučka Vlastina Svátková (34) patrí k tým známym ženám, ktoré sa o svoj výzor pravidelne starajú. Nie je deň, kedy by si plavovláska nezabehala alebo nezacvičila. A tak, hoci mnohé ženy ešte len začínajú makať na svojich krivkách do plaviek, ona je na leto už 100%-ne pripravená. Dôkazom je fotka na sociálnej sieti Instagram, Kráska odhodila tričko a... Pozrite na to brucho!

Leto sa nám pomaly blíži, väčšina žien preto tvrdo maká v posilňovni, aby stihli svoje postavičky vyformovať do plaviek. Niektorým sa to podarí skôr, iným neskôr a niektorým vôbec. K tým však rozhodne nepatrí slovenská herečka známa z markizáckeho seriálu Kukučka Vlastina Svátková. Tá je už na horúčavy niekoľko týždňov 100%-ne pripravená. 

Svedčí o tom jej záber na sociálnej sieti Instagram. Plavovláska sa tam totiž pochválila fotkou v cvičebnom úbore – namiesto trička, však mala na sebe len športovú podprsenku, ktorá naplno odhalila jej vydreté krivky. A pri pohľade na ne by naozaj len málokto tipoval, že krásna Slovenka je dvojnásobnou mamičkou. Svalnaté brucho by jej totiž mohla závidieť aj nejedna 20-ka. Veď pozrite sami!

Pri pohľade na vypracované brucho Vlastiny Svátkovej je jasné, že herečka je stopercentne pripravená na leto.
Zobraziť galériu (4)
Pri pohľade na vypracované brucho Vlastiny Svátkovej je jasné, že herečka je stopercentne pripravená na leto.  (Zdroj: Instagram V.S)

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu