Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexi diablica Šarköziová (41) s bruškom: Silvia, vy čakáte bábätko!?

Sexi diablica Silvia Šarköziová prekvapila bruškom. Zobraziť galériu (9)
Sexi diablica Silvia Šarköziová prekvapila bruškom.

BRATISLAVA – Bude opäť mamou?! Známi hudobníci Silvia Šarköziová (41) a jej manžel Ernest (41) vychovávajú iba jedinú dcéru Vanessu (15). Hoci sa v minulosti priznali, že túžia po ďalšom dieťati, nebolo im doteraz dopriate. Talentovaná violončelistka však na štvrtkovom smútočnom obrade hudobníčky Zity Orlickej (†49) pôsobila, akoby bola znovu v očakávaní. Pod čiernou sukňou sa štíhlej tmavovláske črtalo pomerne veľké bruško.

Konečne sa dočkali?! Cigánska diablica Silvia Šarköziová a jej manžel Ernest tvoria zamilovaný pár už dlhých 25 rokov. Vychovávajú dcéru Vanessu, ktorá rovnako ako oni patrí medzi talentovaných hudobníkov.

Vo štvrtok však spôsobila Silvia rozruch na Martinskom cintoríne, kam sa prišla rozlúčiť so zosnulou Zitou Orlickou. Tmavovláske sa totiž črtalo pod sukňou bruško. Okamžite preto vznikli špekulácie, že je už vo vyššom štádiu tehotenstva. 

Zaujímalo nás preto, či je cigánska diablica naozaj v požehnanom stave. „Ja som teraz ešte aj schudla. To sa mi iba tak nariasili šaty,“ reagovala Šarköziová, ktorá si vzápätí oblečenie uhladila rukou. Potom už bolo jasné, že v očakávaní nie je. 

Pred pár rokmi krásna muzikantka ale priznala, že nad druhým dieťatkom reálne uvažovali.Rozmýšľali sme nad bábätkom, veľmi dlho sme ho chceli, no nevyšlo to tak, ako sme plánovali,“ prezradila pre topky.sk v minulosti známa violončelistka a dodala: „Keby to prišlo, budeme sa tešiť, ale možno si už skôr počkáme na vnúčatko.“ 

Silvia Šarköziová prekvapila bruškom. Ihneď sa špekulovalo či je tehotná.
Zobraziť galériu (9)
Silvia Šarköziová prekvapila bruškom. Ihneď sa špekulovalo či je tehotná.

 

 

Viac o téme: Silvia Šarköziová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu