Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Diablice Šarköziové: Matka iba v uteráku, dcéra v sexi bikinách!

Sexi diablice Silvia a Vanessa Šarköziové Zobraziť galériu (9)
Sexi diablice Silvia a Vanessa Šarköziové

BRATISLAVA - Odhalili postavičky! Známe cigánske diablice Silvia Šarköziová (40) a jej dcéra Vanessa (14) si boli nedávno spolu s ostatnými členmi rodiny oddýchnuť v kúpeľoch. Fešné brunetky sa predviedli v zvodných bikinách, neskôr sa staršia z nich dokonca pretŕčala iba v uteráku. Bolo sa veru na čo pozerať...

Neprehliadnuteľné! Violončelistka Silvia Šarköziová patrí medzi ženy, ktoré napriek štyridsiatke na krku pútajú pozornosť veľmi mladistvým výzorom a sexi štíhlou postavičkou, Inak to nebolo ani nedávno, keď sa s rodinou vybrala do Rajeckých Teplíc. Tam sa predviedla vo zvodných bikinách.

Dokonalé krivky známej muzikantky mohli prítomní páni obdivovať a dámy závidieť. Známa hudobníčka dokonca pútala ešte väčšiu pozornosť na terase, kde sa zahalená do uteráka posadila do kresla a slnila sa na slniečku. Pozorným očiam neušlo, že brunetke spod uteráka netrčali šnúrky z plaviek, ktoré mala predtým zaviazané okolo krku. Pôsobila tak, akoby ich už vôbec na sebe nemala.

Svoju pôvabnú postavičku a štíhle ploché bruško ukázala aj Silviina dcéra Vanessa, ktorá momentálne hviezdi v seriáli RTVS Tajné životy. Ako vidieť na záberoch, obe diablice majú sexepílu na rozdávanie.  


Premena dievčatka na krásnu ženu: Uhádnete, koho dcérou je táto mladá krásavica?


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu