Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto je najsexi slovenská diablica: Pozrite na tie zmyselné krivky!

Silviu Šarköziovú nafotili vo zvodnej polohe na plagát k predstaveniu Carmen à la Gypsy Devils. Zobraziť galériu (7)
Silviu Šarköziovú nafotili vo zvodnej polohe na plagát k predstaveniu Carmen à la Gypsy Devils.

BRATISLAVA – Toľko sexepílu! Cigánski diabli najnovšie mieria už aj do Slovenského národného divadla, kde sa podieľajú na predstavení Carmen à la Gypsy Devils. Krásna Silvia Šarköziová (40) pri tejto príležitosti nafotila reklamné zábery, na ktorých je maximálne zvodná. Mnohým pánom určite zrýchli tep.

Jediná zástupkyňa nežného pohlavia v hudobnom zoskupení Cigánski diabli Silvia Šarköziová je bezpochyby krásna žena. Najnovšie sa o tom môžu presvedčiť jej fanúšikovia na snímkach, ktoré nafotila k pripravovanému tanečno-hudobnému predstaveniu Carmen. To vzniklo v koprodukcii s baletom Slovenského národného divadla a premiéru bude mať koncom septembra.  

Nádhernú, slobodomyseľnú a nespútanú Cigánku spevácky stvárni práve Silvia. Topkám sa podarilo získať záber, ktorý ako plagát čoskoro zahltí Slovensko. A tmavovláska na ňom pôsobí poriadne dráždivo. Čierne šaty jej poodhalili nielen rameno a plný dekolt, ale aj sexi stehienko.

Podľa našich informácií ale zmyselných fotografií vzniklo viac. Zisťovali sme, ako sa najprítažlivejšej slovenskej diablici pózovalo. „Samozrejme nie je to o mne, ale o postave Carmen. Je to dosť ťažké sa tak štylizovať a byť až tak vášnivá. Tu mi zakázali usmievať sa, čo mi nie je až také blízke, keďže ja sa na svojich fotkách usmievam,“ prezradila nám Šarköziová, ktorá sa na predstavenie už veľmi teší a dúfa, že do divadla pritiahne aj mladých divákov.

Na plagáte k novému predstaveniu je Silvia Šarköziová nesmierne sexi.
Zobraziť galériu (7)
Na plagáte k novému predstaveniu je Silvia Šarköziová nesmierne sexi.


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu