Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečku dobehlo pracovné vyťaženie: Skončila v nemocnici!

Taraji P. Henson Zobraziť galériu (11)
Taraji P. Henson (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Americká herečka a speváčka Taraji P. Henson skončila v piatok 19. júna v nemocnici. Ako pre denník Los Angeles Times uviedol jej hovorca, dôvodom hospitalizácie 44-ročnej interpretky bolo vyčerpanie.

"Boh má spôsob, ako človeku povedať 'Robíš toho naraz príliš veľa! Posaď sa konečne na chvíľu.'. Počúvam ťa, Otče!!! Už si sadám!!! Nebojte sa o mňa, budem v poriadku. Budem úplne v poriadku. Moja mama a moji najlepší priatelia už letia za mnou. Som v pohode. Potrebujem si iba trochu oddýchnuť," napísala rodáčka z Washingtonu D.C. k fotografii z nemocnice. Obrázok zverejnila prostredníctvom služby Instagram.

Taraji Pendu Henson môžu diváci a diváčky poznať napríklad ako Joss Carter zo seriálu Lovec zločincov (2011). Známa je tiež z projektu Empire (2015), v ktorom stvárňuje Cookie Lyon. Zahrala si aj v snímkach Tvrďas (2001), Hustle a Flow (2005), Štyria bratia (2005), Zabiť eso (2006), Podivný prípad Benjamina Buttona (2008), Karate Kid (2010), Nočné rande (2010) či Moja krásna učiteľka (2011). V roku 2009 ju nominovali na Oscara a o dva roky neskôr získala nomináciu na Primetime Emmy Award. 

Viac o téme: Taraji P. Henson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu