Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mečiarovej exmanžel znovu otcom: Milenka urobila to, čo známa moderátorka nie!

Milan Mečiar sa dočkal syna pomenovaného po ňom až od mladej Štefánie. S Martinou Mečiarovou má Šimona. Zobraziť galériu (5)
Milan Mečiar sa dočkal syna pomenovaného po ňom až od mladej Štefánie. S Martinou Mečiarovou má Šimona.

TREBIŠOV - Ďalší syn! Milan Mečiar (42), ktorý bol kedysi ženatý s moderátokou Martinou Mečiarovou (35), sa v týchto chvíľach teší zo svojho druhého dieťaťa. Aj partnerka Štefánia (25) mu porodila chlapca. Mladá brunetka však navyše urobila to, čo známa moderátorka nie - malého pomenovala po jeho otcovi.

Je to valibuk! Exmanžel moderátorky Martiny Mečiarovej sa opäť stal otcom. O desať rokov mladšia partnerka mu v stredu poobede porodila druhého syna.

Bábätko malo pri svojom príchode na svet miery 3820 gramov a 51 centimetrov. „Najšťastnejší, najkrajší a najemotívnejší deň v mojom živote. Ďakujem Pánu Bohu za tento zázrak,” napísala Štefánia na svoj profil na sociálnej sieti Facebook. 

Na internete zároveň prezradila aj meno svojho potomka. „Volám sa Milanko Mečiar a som chlap ako hora,” uviedla šťastná mamička. Brunetka tak zrejme urobila podnikateľovi dvojnásobnú radosť. S Martinou Mečiarovou má síce tiež syna, ale moderátorka ho nazvala Šimonom. Nositeľa svojho celého mena sa tak dočkal až pri druhom chlapcovi. 


Mohlo by vás zaujímať: 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu