Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dramatické chvíle slovenského speváka: Jeho partnerka takmer zomrela!

Exfinalistovi Hlasu Česko Slovenska Norbertovi Peticzkému sa v poslednom období naozaj darí. Zobraziť galériu (3)
Exfinalistovi Hlasu Česko Slovenska Norbertovi Peticzkému sa v poslednom období naozaj darí. (Zdroj: archív N.P.)

BRATISLAVA - Finalista Hlasu Česko Slovenska Norbert Peticzky (30) slávi jeden úspech za druhým. Po tom, čo naspieval duet so slávnou Kathy Kelly (52) z Kelly Family, nahral ďalšiu pieseň. Text k nej napísala úspešná Celeste Buckingham (20) a spolu so Slovákom ju naspievala Dominika Šuláková. Nahrávanie však sprevádzali dramatické momenty. Ako totiž sám interpret prezradil, jeho spevácka partnerka takmer zomrela.

Norbert Peticzky naviazal spoluprácu s ďalším veľkým menom. Na jeho pripravovanom albume Shine sa bude autorsky podieľať aj úspešná speváčka Celeste Buckingham. „Pesničku Love Love Love, zložili v speváčkinom producentskom dome a ona k nej napísala text,“ prezradil Norbert. „S Celeste sa poznáme zo súťaže a som rád, že sa na mojom albume podieľala jedna z najúspešnejších autoriek svojej generácie,“ dodal. 

Skladbu, ktorú Celeste otextovala, Norbert najprv naspieval sám, ale potom sa rozhodol, že lepšie bude znieť ako duet. „Prizval som si k nej speváčku Dominiku Šulákovú. Nahranie pesničky ale sprevádzali dramatické okolnosti, pretože Dominika dostala silný zápal obličiek a takmer zomrela. Bola nejaký čas v nemocnici,“ prezradil Peticzky o speváčke, ktorá v šou Hlas Česko Slovenska svojím výkonom v piesni Si sám natoľko oslovila interpretku Tinu, že jej venovala svojho Slávika. Ako sa im pesnička podarila, si budete môcť už čoskoro vypočuť na Norbertovom novom albume. 

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu