Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Úspešná Celeste Buckingham: V Amerike sa mení na osamelú gazdinú!

Celeste Buckingham sa vraj v USA cíti viac osamelá. No keď je už doma, venuje sa vareniu, ktoré miluje. Zobraziť galériu (3)
Celeste Buckingham sa vraj v USA cíti viac osamelá. No keď je už doma, venuje sa vareniu, ktoré miluje. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - V uplynulých dňoch mala slovenská rozprávka Láska na vlásku premiéru. Do kín ju okrem hercov Judit Bárdos (26) či Samuela Spišáka (22) uviedla aj speváčka Celeste Buckingham (19), ktorá si v novinke zahrala princeznú. Na Slovensku sa nádejná herečka môže tešiť veľkej popularite. No zisťovali sme, ako to s ňou vyzerá v USA. A brunetka nám prezradila, že za veľkou mlákou sa mení na osamelú gazdinú.

V pondelok sa v jednom z bratislavských kín konala premiéra rozprávky Láska na vlásku, ku ktorej v týchto dňoch vyšla aj rovnomenná kniha. Okrem hercov Samuela Spišáka či Judit Bárdos si v novinke zahrala aj speváčka Celeste Buckingham, ktorá v slovenskom počine stvárnila hlavnú postavu - princeznú. V tejto súvislosti sme u bývalej superstaristky zisťovali, aké pocity mala, keď dostala ponuku hrať vo filme. 

„Samozrejme, že som sa obávala, ale bola to pre mňa výzva a tie milujem,“ prezradila nám Celeste Buckingham. Tú si vraj režisérka Mariana Čengel Solčanská vybrala okamžite - keď sa stretli, pristúpula k nej a povedala: „Chcem, aby si hrala v mojom filme.“ 

A niet sa ani čomu čudovať - Celeste Buckingham, hoci má len 19 rokov, v súčasnosti patrí k úspešných slovenským speváčkam a na úlohu princeznej sa dokonalo hodí. No napriek tomu, že brunetka spadla do šoubiznisu doslova rovnými nohami, sláva jej do hlavy nestúpla. „Pri zemi a nad vodou ma držia najmä moji najbližší, rodina, manažér, priatelia,“ prezradila Celeste a v tejto súvislosti si aj zažartovala. „A vôbec, ja nemám čas byť namyslená,“ poznamenala umelkyňa, ktorá tvrdí, že ak si bude namýšľať, že je niečo viac, ďaleko sa nedostane. 

Ak však hudobníčka má rušného sveta šoubiznisu dosť, jednoducho odletí za rodinou do USA a tam si užije pokoj. „V Amerike som viac osamelá. Vybrala som si to, chcem tam pokoj, viac ticha, oddýchnuť si,“ vysvetlila Buckingham, ktorá keď je už doma, mimo žiary reflektorov, pustí sa do varenia, ktoré miluje. „Moja sestra úžasne pečie a ja zasa strašne rada robím cestoviny,“ prezradila Celeste. 

Knihu Láska na vlásku nájdete na internetovom portáli iPark.sk so zľavou 20%>>

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu