Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Maximálne pohodové VIDEO slovenského speváka: Hneď by ste tam vyváľali s ním!

Norbert Peticzky sa v novom videoklipe váľal na penových kockách. Zobraziť galériu (4)
Norbert Peticzky sa v novom videoklipe váľal na penových kockách. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Tomu sa hovorí relax! Spevák Norbert Peticzky (30) na seba upozornil vďaka spolupráci s americkou speváčkou a členkou legendárnej skupiny Kelly Family - Kathy (52). Hudobník má na svojom konte ďalšiu novinku. Nedávno nahral klip k piesni Shine. A ide o skutočne pohodové video. Na niečo podobné by ste sa určite dali nahovoriť aj vy.

Známy spevák a finalista Hlasu Česko Slovenska Norbert Peticzky svojim novým videoklipom k piesni Shine hlási po trojročnej prestávke nový album. To plánuje vydať na jeseň a sľubuje fanúšikom veľké prekvapenie. 

Čo presne to bude, zatiaľ Norbert Peticzky tají. Ale už teraz láka svojim fanúšikov na bombastickú hudbu. „Na albume pracujem s ľuďmi, ktorí patria k súčasnej špičke popmusic, ako napríklad Johny Rainbow z kapely Light&Love, ktorý urobil remix k singlu Srdcebeat od Kryštofa,“ prezradil spevák. 

V uplynulých mesiacoch hudobník slavil úspechy na koncertných pódiách so speváčkami zo slávneho zoskupenia Kelly Family - Katy a Patríciou. A ani po dokončení albumu Norbert nezaháňa. „Hneď po uvedení začínam pripravovať nový klip, ktorý idem točiť do Izraela,“ dodal spevák. 

Video: Pozrite si Norbertov klip k piesni Shine

Viac o téme: Norbert Peticzky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu