Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kucherenko zmizla zo sociálnych sietí: Ale TOTO je adekvátna náhrada... Aha, ako by ich jedna mater mala!

Silvia Kucherenko má na Facebooku perfektnú náhradu - playmate Lelu Ceterovú. Zobraziť galériu (11)
Silvia Kucherenko má na Facebooku perfektnú náhradu - playmate Lelu Ceterovú.

BRATISLAVA - Ako jej klon! Silvia Kucherenko (33) kedysi sociálnymi sieťami doslova žila. Nebol deň, kedy by vylepšená Slovenka nezverejnila aspoň 5 svojich aktuálnych fotiek. Nedávno však urobila nečakanú vec - z virtuálneho sveta nadobro zmizla. No je tam za ňu naozaj adekvátna náhrada - playmate Lela Ceterová (26). Veď pozrite, jedna druhej akoby z oka vypadla!

Silvia Kucherenko je na sociálnych sieťach dobre známym menom. Vylepšená blondínka totiž virtuálnym svetom doslova žila. Denne sa tam pýšila luxusom, ktorý ju obklopuje, a mužov provokovala sexi fotkami svojho tela.

Nedávno však Slovenka s výraznými perami urobila krok, ktorý od nej azda nikto nečakal – všetky jej internetové profily zrazu zmizli. Dôvodom, prečo ich vymazala, bude zrejme nedávne zatknutie jej manžela, na ktorého bol vydaný medzinárodný zatykač kvôli obvineniu spred niekoľkých rokov. 


Trápenie modelky Kucherenko: Jej mužovi hrozí 15 rokov basy!


No sociálne siete majú za Kucherenko adekvátnu náhradu. Je ňou o 7 rokov mladšia playmate Lela Ceterová. Tá totiž známej Slovenke akoby z oka vypadla. Mnohí by pri pohľade na ňu tipovali, že ide snáď o jej utajovanú sestru.

Dlhé blond vlasy, plné pery, dokonca aj nos majú rovnaký. Podobá sa nielen celkový výraz ich tváre, ale aj pózy, typ fotiek, ktoré zverejňujú na webe... No skrátka, akoby ich jedna mater mala. Tu sú slová naozaj zbytočné. Pozrite si fotky a posúďte sami!

 

car of my dreams❤

Posted by Lela Ceterova Official on 30. júl 2015

 

Video: Zábery z fotenia Lely Ceterovej na kalendár pre rok 2016

Playmate Lela Ceterova calendar 2016 [Divine pictures] from Divine pictures on Vimeo.

Viac o téme: Silvia KucherenkoLela Ceterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu