Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Svetová Andrea Heringhová: Veď vyzerá ako dvojička slávnej Beyoncé!

Andrea Heringhová je známa najmä vďaka vzťahu s podnikateľom Borisom Kollárom. Zobraziť galériu (6)
Andrea Heringhová je známa najmä vďaka vzťahu s podnikateľom Borisom Kollárom.

BRATISLAVA - To je podoba! Andrea Heringhová (34) už na mnohých spoločenských podujatiach dokázala, že vďaka líčeniu a úprave vlasov dokáže vyzerať naozaj rôznorodo. Asi nikomu by ale nenapadlo, že mama troch detí by sa mohla úplne podobať na svetovú spevácku hviezdu Beyoncé. Fotografia, ktorú si bývalá playmate v týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti, ale svedčí o tom, že je to naozaj možné.

Ako dvojičky! Andrea Heringhová pred pár dňami zverejnila na Facebooku fotografiu, akú sme v jej portfóliu ešte nikdy nevideli. Záber vznikol v čase, keď mala bývalá playmate svetlejšie vlasy a tie v kombinácii s tmavším mejkapom pomohli vyvolať nápadnú podobu s americkou speváčkou Beyoncé.

A nám sa podarilo na stránke zahraničnej umelkyne nájsť snímku veľmi podobného charakteru. Akoby na týchto fotografiách boli sestry. „Hovoria mi to, že sa trochu na ňu podobám. Zrejme máme podobné črty tváre a možno aj to, že som snedá,“ povedala nám v tejto súvislosti Andrea. 

Ako však dodala, mladú speváčku sa nesnaží kopírovať. „Určite sa mi páči, je to hviezda a krásna žena. Ale inšpirujem sa sama sebou, ňou absolútne nie,“ tvrdí brunetka.

Andrea Heringová akoby z oka vypadla americkej speváčke Beyoncé.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Heringová akoby z oka vypadla americkej speváčke Beyoncé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu