Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Schudnutá Farna ohuruje: Jej telo chcú do erotického magazínu!

Ewa Farna už nie je taká zaoblená ako kedysi. Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna už nie je taká zaoblená ako kedysi.

PRAHA - Ponúkli jej mastnú sumičku! Ewa Farna (21) v časoch porotcovania v SuperStar dráždila mnohých veľkým zadkom v obtiahnutých šatách. V poslednom čase sú však už jej krivky menej výrazné a pýši sa akurátnou postavičkou. To si všimli aj vydavatelia pánskych magazínoch, ktorí sa predbiehajú, kto speváčku vyzlečie skôr.

Ewa Farna je veľmi populárna v Čechách aj v Poľsku. Médiá sa však o ňu nezaujímajú len kvôli spevu, ale aj vzťahom a váhovým výkyvom. Momentálne má mladá umelkyňa svoje štíhlejšie obdobie, a tak by mnohí páni určite pristali na to, keby odhalila svoje telo. 

S takouto ponukou ju už aj oslovili viacerí zástupcovia pánskych magazínov. Ewa však svojich fanúšikov sklamala a návrhy zmietla zo stola. „V poľskom časopise mi povedali, že sa môžeme porozprávať o cene, že to môj názor určite zmení. Ale na schôdzku som ani nešla,” prezradila pre český Top Star. „Neviem, prečo by som mala telo ukazovať niekomu inému než svojmu chlapovi. Že by ma rajcovalo to, že si niekto pri tom robí dobre niekde na záchode, tak to vôbec,” dodala. Jej obdivovatelia však budú určite dúfať, že svoj názor časom môže zmeniť... 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu