Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Boky ako skriňa a stále priberá: Zaoblená Ewa Farna opäť púta pozornosť!

Ewa Farna už niekoľko rokov bojuje s kilami navyše. Zobraziť galériu (6)
Ewa Farna už niekoľko rokov bojuje s kilami navyše. (Zdroj: youtube.com)

VARŠAVA - Fúha! Česká speváčka Ewa Farna (22) patrí k tým známym tváram, ktorým štíhle krivky nenadelila príroda. Na verejnosti sa preto objavuje striedavo so schudnutou a potom zas s pribratou postavou. Brunetka si však ťažkú hlavu nerobí ani z kíl navyše a o svojich oblých tvaroch naspievala pieseň s názvom Mám boky jako skříň. Jej najnovšie zábery však svedčia o tom, že poriadne široké nemá už len boky... Veď pozrite!

Ewa Farna v poslednom období púta pozornosť najmä veľkými výkyvmi svojej váhy. Raz ohuruje schudnutou postavou, potom zas kilami navyše. No ani zo zaoblených tvarov si brunetka ťažkú hlavu nerobí – svedčí o tom pieseň s názvom Mám boky jako skříň, v ktorej s nadhľadom vystavuje svoje „faldíky“ na obdiv. 



No ako sa zdá, skladba už nie je vôbec aktuálna – jej najnovšie zábery totiž dokazujú, že skriňu nepripomínajú už len jej boky, ale celé telo! Brunetka sa totiž nedávno objavila v poľskej verzii relácie Milujem Slovensko a pôsobila ešte širšie ako kedykoľvek predtým. 

Na sebe mala oblečené rifle na traky, ktoré obopínali jej zaoblené tvary a keď si sadla, len tak-tak, že nepraskli. Navyše vrchná časť nohavíc zbytočne spôsobovala, že vyzerala ešte objemnejšie, než v skutočnosti je. No nabudúce by Ewa podobný kúsok vo svojom šatníku mala poriadne prehodnotiť.

Ewa Farna v poľskej verzii relácie Milujem Slovensko opäť pútala pozornosť kilami navyše.
Zobraziť galériu (6)
Ewa Farna v poľskej verzii relácie Milujem Slovensko opäť pútala pozornosť kilami navyše.  (Zdroj: youtube.com)

Video: Ewa Farna - Mám boky jako skříň

Ewa Farna Boky jako skříň

Viac o téme: Ewa Farna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu