Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jeden trapas za druhým: Na Českom slávikovi sa zhodila Ewa Farna, Gott a ďalší!

Trápne chvíle na českom slávikovi prežili Karel Gott s Dagmar Havlovou, Josef Vojtek aj Ewa Farna. Zobraziť galériu (6)
Trápne chvíle na českom slávikovi prežili Karel Gott s Dagmar Havlovou, Josef Vojtek aj Ewa Farna.

PRAHA - S týmto nerátali! Sobotný večer patril u našich susedov vyhlasovaniu ankety Český slávik 2014. Medzi ocenenými boli staré známe mená, napriek tomu sa mnohí neubránili trapasom. Speváčka Ewa Farna (21) sa zamotala do dlhých šiat a zosypala sa, Karel Gott (75) sa zas na pódiu vyhol gratulačnému bozku od Dagmar Havlovej (61). Josefa Vojtka (49) z kapely Kabát museli po blamáži spred kamier odtiahnuť jeho kolegovia. A to ešte nie je všetko...

Mohli by rozdávať aj ceny za trapasy. Na Českom slávikovi sa mnohé hviezdy nevyhli nepríjemným situáciám. Jednu z najhorších zažila Ewa Farna, ktorá si v tomto roku vyspievala tretie miesto v ženskej kategórii. Po ohlásení svojho mena vstala zo stoličky a okamžite sa zamotala do dlhých šiat. Skončilo to samozrejme pádom naspäť na sedadlo v hľadisku pražskej Štátnej opery. 

Karel Gott zas nechtiac strápnil Dagmar Havlovú. Tá mu pri gratulácii chcela dať pusu na líce, maestro sa však uhol. V prvom momente sa možno mnohí zdesili, nešlo ale o zámer kvôli nejakej zlej krvi medzi nimi. Spevák sa totiž rozhodol bývalej prvej dáme pobozkať ruku, s čím ona nerátala, a tak došlo pred kamerami k nedorozumeniu. 

Poriadnu hanbu si na pódiu podľa denníka Aha urobil aj Josef Vojtek z kapely Kabát. Do pultíka s mikrofónom sa oprel tak vehementne, až ho zhodil. Horšie však bolo, že svoju ďakovnú reč naťahoval tak dlho, že ho museli kolegovia zo skupiny odtiahnuť preč. 

Strápnila sa aj mladá umelkyňa Elis, ktorá je známa z Hlasu Česko Slovenska ako Eliška Mrázová. Blondínka sa stala objavom roka a pripravila si originálnu spievanú ďakovnú reč. Bohužiaľ sa ju nenaučila naspamäť a pomáhala si ťahákom v mobilnom telefóne. Ten sa jej však vybil, a tak bola nahratá. 

Podľa divákov nepredviedol najlepší výkon ani moderátor Libor Bouček. „Umelcov vždy ešte pred prvým nádychom upozornil, nech sú struční a nonstop im nervózne skákal do reči,” napísal jeden z nich na sociálnu sieť. Podľa denníka Aha! bol spíker pod tlakom režiséra. Napriek snahe ale čas vyhradený pre tento program aj tak prešvihli.

VIDEO: Český slávik späť v starých koľajách: Rovnakí víťazi, rovnaká nuda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu