Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ach, Farna, Farna, všetka snaha márna: Kilá sú späť... Návrat bielej veľryby!

Oblá Ewa Farna v rozširujúcich bielych šatách Zobraziť galériu (7)
Oblá Ewa Farna v rozširujúcich bielych šatách

PRAHA - Och, už zase! V uplynulých 12 mesiacoch bývalá porotkyňa SuperStar Ewa Farna (21) ohurovala schudnutou postavou. Zdalo sa, že boj nad nadbytočnými kilogramami vyhrala. A obliekala sa tak, že vyzerala naozaj šmrncovne. Najnovšie však opäť prekvapila poriadne zaobleným telom. A biele šaty s rozšírenou sukňou jej kypré tvary vôbec nemaskovali.

Opäť sa zaoblila! Ewa Farna najnovšie naspievala pieseň k seriálu televízie Prima Vinári. Zúčastnila sa preto tlačovej konferencie, ktorá informovala o jesennom programe. A jednoznačne by na seba upútala pozornosť, aj keby tam nespievala. 

Mladá umelkyňa bola totiž neprehliadnuteľná. Opäť sa na ňu prilepili nejaké tie kilá a namiesto maskovania ich ešte viac zdôraznila. V bielych šatách s rozšírenou sukňou pôsobila mimoriadne mohutne. „Ja chudnem a priberám priebežne. Myslím, že je to rovnaké ako pred dvomi rokmi,” povedala k svojmu aktuálnemu vzhľadu pre Super.cz s tým, že pokojne počas roka narastie či sa zmenší aj o dve konfekčné veľkosti. 

A to je celkom škoda. Na fotkách z minulého leta, jesene alebo aj zo začiatku tohto roka totiž vyzerala maximálne šmrncovne. Hoci by mnohí možno povedali, že ani vtedy nemala ideálnu postavu, pozeralo sa na ňu mimoriadne dobre... 


Prečítajte si viac: 

 

Viac o téme: Ewa Farna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu