Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Seriál Búrlivé víno strpčuje Švidraňovej život: V Markíze prekvapivo skončila!

Barbora Švidraňová v Búrlivom víne končí. Objaví sa už len v niekoľkých častiach. Zobraziť galériu (5)
Barbora Švidraňová v Búrlivom víne končí. Objaví sa už len v niekoľkých častiach.

BRATISLAVA – Už ju tam neuvidíme! Herečka Barbora Švidraňová (26) patrí k ústredným a stabilným postavám obľúbeného seriálu Búrlivé víno. Stvárňuje v ňom mrchu Karin. Jej účinkovanie v projekte je však už len dočasné. Scenáristi s ňou totiž v pripravovaných sériách nepočítajú - známa ryšavka v markizáckom počine na prekvapenie mnohých končí. Ako nám v súvislosti s úspešným formátom prezradila, účinkovanie v ňom negatívne poznačilo jej súkromie.

Vytratí sa! Herečka a speváčka Barbora Švidraňová sa do povedomia ľudí dostala ako zákerná mrcha, zlatokopka a milenka mnohých mužov v známom seriáli Búrlivé víno. Hoci jej vďaka nemu vzrástla popularita, priznala nám, že účinkovanie v markizáckom projekte jej obrátilo život naruby. A nie vždy to bolo príjemné. Ako sama tvrdí, nájdu sa dni, kedy jej známa tvár strpčuje život. 

„Po profesijnej stránke mi to pomohlo, ale v súkromí je to občas horšie. Hoci je popularita príjemná, keď kráčam po ulici a ľudia na mňa zazerajú, neviem, čo si myslia. Vtedy sa cítim zahanbujúco až nepríjemne. A hlavne, keď idem von s kamarátmi. V takých chvíľach by som chcela byť priesvitnou. Musím si dávať pozor, čo robím,“ priblížila pre topky.sk odvrátenú stranu popularity červenovláska.

Ako sme sa od Švidraňovej ďalej dozvedeli, v pripravovaných častiach Búrlivého vína si už nezahrá. „Je to pravda, končím. Scenáristi rozhodli, že moja postava už v seriáli ďalej hrať nebude. Karin sa už nemá kam dejovo posunúť, vygradovala. Ukončí sa to tak, že odcestuje preč,“ prezradila Barbora, ktorá vraj momentálne nemá ďalšie herecké ponuky. No napriek tomu sa nenudí. Nedávno s hereckým kolegom Milom Kráľom pokrstili svoje nové hudobné CD.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu