Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi šelma z Búrlivého vína odhalila krivky: Juuuj, ale čo ten faldík?!

Barbore Švidraňovej spôsobil utiahnutý opasok faldík. Zobraziť galériu (25)
Barbore Švidraňovej spôsobil utiahnutý opasok faldík. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Zradil ju outfit! Barbora Švidraňová (26) sa vo štvrtok objavila na vianočnej párty televízie Markíza. Počas večera pútala pozornosť svojím rafinovaným topom, ktorý decentne poodhalil ryšavkine krivky. No postaral sa aj o nežiadaný výsledný efekt. Hoci herečka disponuje štíhlou postavou, lesklý opasok, ktorým šaty doplnila, jej vyčaroval faldík na boku.

Vo štvrtok sa v jednom z podnikov v centre Bratislavy konala vianočná party, ktorú zorganizovala Markíza. Pri tejto príležitosti sa v spoločnosti stretlo mnoho tvárí známych nielen z televíznych relácií, ale aj zo seriálov Chlapi neplačú, Doktori a Búrlivé víno.

No a práve v poslednom zo spomínaných diel zažiarila Barbora Švidraňová. Tá počas večera pútala pozornosť zaujímavým oufitom, ktorý decentne odhaľoval jej krivky. Postarala sa o to transparentná aplikácia na ryšavkinom tope. Rafinované šaty herečka doplnila lesklým opaskom, ktorý mal zaručiť dokonalý výsledok. Žiaľ, nevyšlo to úplne podľa predstáv. Hoci je herečka majiteľkou štíhlej postavy, príliš stiahnutý doplnok jej vyčaroval na boku faldík. 

Seriálová šelma však nebola jediná, ktorá sa počas večera blysla v priesvitnom módnom kúsku. Fantáziu prítomných pánov pošteklila aj Anna Sakmárová z Chlapi neplačú a Doktorov. Brunetka, ktorá sa v minulosti dostala do povedomia divákov ako sestra Jána Koleníka v jojkárskom Paneláku, si na seba obliekla čierny čipkovaný top. Ten kúskom tmavej látky zahaľoval len jej prsia. Fotografie z podujatia nájdete v našej GALÉRII>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu