Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandalózne video Petra Batthyányho: Najprv nahá milenka v posteli, potom opilecké faux pas na ulici!

Peter Batthyány v posteli s nahou milenkou v klipe k piesni 2 pivá. Zobraziť galériu (10)
Peter Batthyány v posteli s nahou milenkou v klipe k piesni 2 pivá.

BRATISLAVA - Ten sa ale nezdá! Pred pár dňami sa na internete objavilo video, ktoré zachytáva herca Petra Batthyányho (48) s nahou milenkou v posteli. To však nie je všetko. V ďalšom priebehu videa si nezabudnuteľný Banán či teta Márgit zo sitkomu Mafstory vyrobí opilecký trapas na ulici. Čo nám k tomu prezradil samotný aktér?

Známy herec Peter Batthyány, ktorého si diváci pamätajú najmä z jojkárskych sitkomov Mafstory a Profesionáli, sa nedávno objavil v škandalóznom videu. Našťastie však nejde o realitu, ale o nový klip k jeho piesni 2 Pivá. „Ide o môj nový projekt - CD, na ktoré sme vyrobili 9 skladieb. Manželka Dagmar k tomu napísala texty a postupne k nim tvoríme videá. Prvé je už na svete,“ priblížil Batthyány.

Herec sa vo videu ku spomínanej skladbe objavuje v rôznych úlohách. Hneď v úvode je prichytený v posteli s nahou milenkou, s ktorou si užíva snobský život. Ako bohatý playboy je potom obklopený peknými mladými slečnami. Neskôr sa však dostne do problémov s alkoholom a skončí na ulici. „Obe polohy sa mi stvárňovali dobre. Nerád moralizujem, chcel som iba poukázať, že dnes si pán a zajtra si na ulici. Alkohol je vždy na hrane,“ povedal Peter. 

Keďže v klipe vystupujú aj sexi dievčatá, zaujímalo nás, či manželka na polonahé krásavice nežiarlila. „Osobne sa zúčastnila nakrúcania. Žiarliť vôbec nemusela. A na čo by už aj žiarlila, ja som dosť starý na to, nemám dôvod robiť blbosti,“ priblížil herec, ktorý je so svojou výslednou prácou nadmieru spokojný. „Myslím si, že text je dobrý a hudba ešte lepšia,“ uzavrel s úsmevom známy Banán z Mafstory. Čo hovoríte na jeho nový videoklip? Vyjadrite názor v ankete pod článkom.

VIDEO: Nový klip Petra Batthyányho k piesni 2 Pivá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu