Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šok pre hercov z Mafstory: Koniec po piatich rokoch!

Obľúbený seriál Mafstory končí! Zobraziť galériu (4)
Obľúbený seriál Mafstory končí!

BRATISLAVA – Dostali stop! Hoci o pár dní štartuje už desiata séria najdlhšie vysielaného sitcomu na Slovensku, ďalší osud Mafstory je spečatený. V lete obľúbený mafiánsky seriál na obrazovkách neuvidíme! Čo na to hovoria herci?

Populárny jojkársky seriál Mafstory zmizne z obrazoviek! A to i napriek tomu, že v tento pondelok štartuje už jeho desiata séria. Ako tvrdí šéf televízie Joj František Borovský, sitcom dostáva stop. „Mafstory bude mať prestávku. Herci potrebujú trochu oddych, sú päť rokov na obraze,“ povedal pre medialne.sk riaditeľ. Po skončení jubilejnej X. série teda čaká seriál o mafiánskom klane pauza. V jesennej vysielacej štruktúre už nefiguruje. 

Topky.sk preto zaujímalo, čo hovoria na stiahnutie seriálu z obrazoviek jeho protagonisti. „Ja sa k tomu nemôžem zatiaľ vyjadrovať, pokiaľ to nie je oficiálne,“ zahmlieval spočiatku herec Peter Batthyány, ktorý v Mafstory stvárňuje postavu Banána. Keď sme ho však oboznámili o tom, že riaditeľ Borovský už verejnosť informoval o zmenách, zareagoval na jeho slová stručne: „No vidíte, tak potrebujeme pauzu.“

Ako však Peter Batthyány v súvislosti so vzniknutou situáciou povedal, nechystá sa oddychovať.  „Určite nebudem stáť na jednom mieste. Niečo sa rysuje, ale nechcem sa k tomu ešte vyjadrovať,“ načrtol, že už má rozbehnuté nové pracovné aktivity. Nechajme sa prekvapiť, v akých projektoch ho teda v najbližšej dobe uvidíme.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu