Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenský celebritný pár kedysi a dnes: Ona čosi zhodila, on má zas niečo navyše!

Mirka Partlová a Peter Cmorik prešli drobnými zmenami. Zobraziť galériu (7)
Mirka Partlová a Peter Cmorik prešli drobnými zmenami.

BRATISLAVA - Vyzerali trochu inak! Mirka Partlová (29) a Peter Cmorik (34) tvoria pár viac ako dva roky. V šoubiznise sa však pohybujú oveľa dlhšiu dobu a odkedy sú známi, mali po boku aj iných partnerov. Zmenami prešiel aj ich vzhľad. Keď si vezmeme napríklad rok 2008, hneď vidieť rozdiel. Herečka v porovnaní s minulosťou stratila nejaké kilá a jej tvár zoštíhlela. Spevák si zas nechal narásť vlasy a niekoľko mesiacov už nosí aj briadku.

Všetko sa mení! Mirka Partlová a Peter Cmorik aktuálne tvoria zamilovaný pár, no je to tak len okolo 2,5 roka. Predtým randili s inými partnermi - spevák napríklad so strelkyňou Dankou Bartekovou, herečka zas s detskou hviezdou Martinom Madejom. 

A ako sa striedali ľudia po ich boku, aj oni sami prešli istými zmenami. Ani sa nám nechcelo veriť, keď sme v archíve narazili na záber Mirky s plnými líčkami. Okrúhlu tváričku mala v roku 2008 a odvtedy už nejaké kilá zhodila. V marci tohto roka dokonca fanúšikovia seriálu kvôli jej vzhľadu bili na poplach. „Robte s ňou niečo. Veď chudne, chradne. A taká kočka to bola. Pomaly sa stráca,” báli sa o ňu diváci. V súčasnosti však Partlová vyzerá viac než dobre. 

Pre porovnanie sme si vyhľadali aj fotografie herečkinho priateľa, ktorý sa stal druhou slovenskou SuperStar v apríli 2006. V roku 2008 mal oproti speváckej súťaži o čosi dlhšie vlasy, no s dnešným három sa to ešte nedalo porovnať. Na mužnosti si teraz pridáva aj briadkou, ktorú si nechal narásť pred pár mesiacmi. Aktuálne teraz teda vyzerajú ako krehká blondínka a drsný rocker.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu