Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Cmorikov trapas v markizáckom Teleráne: Teraz je všetkým na smiech!

Peter Cmorik prišiel do Telerána o deň skôr. Prekvapil všetkých v štúdiu, vrátane moderátorov. Zobraziť galériu (6)
Peter Cmorik prišiel do Telerána o deň skôr. Prekvapil všetkých v štúdiu, vrátane moderátorov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Úplne popletený! Spevák Peter Cmorik (35) sa v utorok ráno objavil v markizáckom Teleráne. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby do Záhorskej Bystrice nebol pozvaný až o deň neskôr – čiže na stredu. Svojím príchodom tak všetkých v štúdiu poriadne zaskočil a mnohých divákov pri televíznych obrazovkách vďaka svojmu omylu aj poriadne pobavil a rozosmial.

Spravil si srandu aj sám so seba! Pred pár dňami dostal pozvanie do markizáckeho Telerána spevák Peter Cmorik, aby prišiel odprezentovať svoju novú skladbu. V utorok ráno krátko pred siedmou hodinou sa objavil v Záhorskej Bystrici. No namiesto vrelého privítania ostali v Markíze z jeho príchodu všetci zaskočení, nik ho tam v tom čase neočakával.

Známy muzikant sa totiž poplietol a do štúdia sa vybral o deň skôr. „My sme sa s mojím manažérom zle pochopili, nastal komunikačný problém. Ale nič také sa nestalo. Dal som si tam kávičku, pozdravil pár milých ľudí, urobil príjemne avízo a pôjdem tam zas. Je to v pohode,“ povedal nám o svojom omyle Cmorik.

Svoj trapas zobral s humorom a pred televíznymi kamerami si s moderátormi relácie urobil dokonca sám zo seba žarty. Kveta Horváthová práve upozorňovala divákov, že v stredu príde do Telerána Peťo Cmorik a prezradí, čo má nové. A zrazu si spevák nečakane k moderátorskej dvojici prisadol. „Mám novú skladbu. Zajtra vám prídem zahrať a dneska som vám to prišiel povedať,“ zasmial sa sám na sebe pred televíznymi kamerami.

Moderátorka zároveň stihla pripomenúť, že Cmorik nie je zďaleka prvý hosť, ktorému sa takéto faux pas stalo. „Peťo sa pridal k Ľubovi Herkovi,  či k Evite Urbaníkovej a neviem koľkým ďalším hosťom sa to stalo, že si pomýlili dátum a prišli v úplne iný deň, ako mali prísť,“ povedala Horváthová. „Tak už zostaň s nami, naraňajkuj sa a pozri si s nami rozprávku,” dodala s úsmevom. 

Cmorik naozaj nie je jediný pomýlený v našom šoubiznise. Naposledy sa takýto trapas stal spisovateľke Evite Urbaníkovej, ktorá koncom mája tohto roka prišla tiež do Telerána o deň skôr.

Začiatkom roka sa podobná patália stala aj speváčke Andrei Zimányovej, ktorá sa poriadne sekla v dátume istého plesu. Na miesto konania dorazila až o celý mesiac popredu.  

Takáto historka koluje aj o manželoch Sise a Jurajovi Lelkesovcoch, ktorí kedysi zavítali na Jozefovskú párty patrične vyobliekaní a s úsmevom na tvári. Ten im však zamrzol v momente, keď zistili, že akcia sa koná až o týždeň neskôr. Ako vidieť, trapas s dátumami majú na konte viacerí naši prepracovaní prominenti. 

VIDEO: Vtipná scénka moderátorov Telerána s Petrom Cmorikom, ktorý prišiel do relácie o deň skôr, ako mal.

Cmorik v Telerane

Viac o téme: Peter Cmorik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu