Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozchod Partlovej a Cmorika?! Chce ho vraj odkopnúť... Kvôli tomuto mladíkovi!

Šepká sa, že vzťah Petra Cmorika a Mirky Partlovej speje ku koncu. A na svedomí to má mať mladý herec Patrik Vyskočil. Zobraziť galériu (5)
Šepká sa, že vzťah Petra Cmorika a Mirky Partlovej speje ku koncu. A na svedomí to má mať mladý herec Patrik Vyskočil. (Zdroj: Ján Zemiar/TV Joj)

BRATISLAVA - Koniec?! Peter Cmorik (35) a Mirka Partlová (30) v očiach verejnosti tvoria stabilný a sympatický pár. Približne pred dvomi rokmi si kúpili spoločné hniezdočko lásky a všetko nasvedčovalo tomu, že vo svojej polovičke našli toho pravého. Teda až doteraz. Slovenským šoubiznisom sa totiž v poslednom období šíria správy, že rozchod dvojice je doslova na spadnutie. Dôvodom má byť mladučký herec Patrik Vyskočil (23), do ktorého sa blondínka vraj bezhlavo zamilovala.

Mirka Partlová a Peter Cmorik k sebe neodmysliteľne patria už tri roky. V spoločnosti sa objavovali vždy bok po boku, pôsobili šťastne a hlavne zaľúbene. No na posledných podujatiach sme už herečku stretávali bez hudobníka...

Párik totiž vraj prechádza krízou. Minimálne teda Mirka si vraj nie je ich vzťahom vôbec istá a v kuloároch šoubiznisu sa už dlhší čas šepká, že zvažuje rozchod. Dôvod? Podľa našich informácií sa bláznivo zamilovala do kolegu z divadla. Jeho identitu sme sa dozvedeli práve v umeleckom prostredí. „Ide o Patrika Vyskočila. Netajili sa tým už ani v divadle,“ uviedol náš zdroj. Svoje sympatie vraj dvojica pred ostatnými už ani neskrýva. 

Napriek tomu Mirka stále chodí s Petrom. Ukončiť vzťah s Cmorikom však nie je také jednoduché. A nielen kvôli citom. Okrem spoločnej minulosti Partlovú s hudobníkom spájajú aj isté finančné záväzky. Dvojica si totiž pred dvomi rokmi kúpila na hypotéku spoločné hniezdočko lásky v lukratívnej časti Bratislavy. Preto vraj herečka potrebuje čas, aby si všetko poriadne premyslela a pripravila si rozchodový plán. 

V tejto súvislosti sme oslovili aj samotných partnerov, nech sa k správam o ich súkromí vyjadria. K Petrovi sa však tieto informácie ešte nedostali. Dozvedel sa ich až od nás a vôbec si ich nechce pripustiť. „To hádam nie...“ povedal prekvapene spevák, ktorý si stojí za tým, že s Mirkou žiadnu krízu nemajú.

Podobný postoj zaujala aj Partlová. Tá románik s kolegom z divadla rázne popiera. „Hráme herecký pár, tak... Teraz sme boli čerstvý herecký pár, skúšali sme Ôsmy svetadiel a normálne spolu fungujeme ako kamaráti... Ako s každým iným,“ povedala nám plavovláska. Nuž, zrejme len čas ukáže, ako to vlastne s týmto údajným milostným trojuholníkom je. 

Viac o téme: Mirka PartlováPeter CmorikPatrik Vyskočil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu