Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Stav Justina Topoľského sa komplikuje: Hospitalizácia a horšie prognózy, ako čakal!

Peter Justin Topoľský výrazne schudol. Zobraziť galériu (4)
Peter Justin Topoľský výrazne schudol.

BRATISLAVA - Ďalšie problémy! Peter Justin Topoľský (53) v poslednej dobe rapídne schudol. Zmena jeho vzhľadu súvisí so zdravotnými ťažkosťami, kvôli ktorým sa v tomto čase už mal podrobiť operácii. Ako sme však zistili, chirurgický zákrok sa musel odložiť. Môžu za to nové komplikácie, kvôli ktorým moderátor skončil v nemocnici.

Samé starosti! Peter Justin Topoľský nedávno prekvapil svojou zmenenou vizážou. Príčinou výrazného úbytku na váhe sú však bohužiaľ závažné zdravotné problémy. „Praskol mi sval a ja som sa na to vykašľal – neliečil som to. Zaťažuje mi to vitálne funkcie. Mám vyšší krvný tlak, ťažšie sa mi dýcha. Schudol som 12 kíl a čoskoro ma čaká operácia,“ povedal nám pochudnutý moderátor.

Lekárskemu zákroku sa mal podľa našich informácií podrobiť už tento týždeň. Všetko je ale inak. Chirurgický zásah musí počkať, pretože sa objavili nové komplikácie. „Som v nemocnici, ale ešte nie kvôli operácii. Mal som rozhádzanú jednu ľadvinu, tak mi to dávajú teraz do poriadku,” prezradil nám Justin, ktorý sa kvôli obličke musel podrobiť ďalším dôkladným vyšetreniam.

Pod nôž môže ísť Topoľský kvôli pruhu až vtedy, keď bude úplne v poriadku. Operácia, pri ktorej sa často podáva aj celková anestéza, musí preto ešte nejaký čas počkať. „To bude možno v najbližších týždňoch,” myslí si moderátor. Snáď už teda bude mať čoskoro to najhoršie zdravotné obdobie za sebou.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu