Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapasy tohtoročného Plesu v Opere: Suzie, nebola si sama!

Prešľapy na Plese v Opere Zobraziť galériu (5)
Prešľapy na Plese v Opere (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Najväčší prešľap tohtoročného Plesu v Opere má na svedomí speváčka Suzie Hroncová (24). Hoci sa informovanosť hostí o protokole každým rokom zlepšuje, nebola v tom ani tento rok sama. Malý prehmat vo výbere oblečenia urobili aj dvaja páni.

Okrem mladej Suzie Hroncovej tento rok prekvapila aj plesová stálica Zdena Studenková. Podľa niektorých komentárov jej šaty svojou potlačou neboli vhodné na takú reprezentatívnu udalosť, akou je Ples v Opere. A ani jej partner Braňo Kostka nebol oblečený podľa protokolu! Vzal si totiž na ples kravatu. A pravidlá hovoria jasne – k smokingu patrí jednoznačne motýlik a čierny! Prúžkovaná kravata teda bola krokom vedľa.

So vzormi to už tradične preháňa Peter Justin Topoľský. Navyše si však vzal na ples rovnaké sako, ako minulý rok! Pri pánoch to nie je nič neobvyklé, veď smokingy vyzerajú takmer rovnako. Nie však ten Justinov. Keď už zvolil výrazný vzor, mal sa držať dámskej tradície – každý rok na plese v iných šatách.

Bezpochyby najväčší trapas na Plese v Opere vyrobila Suzie Hroncová! Dcéra hudobníka Braňa Hronca a herečky Judit Vargovej si totiž obliekla krátke čierne šaty. Tie by boli vhodné tak na poobedný koktail, nie však na najprestížnejší slovenský ples!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu