Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Justin Topoľský zaskočil v spoločnosti výzorom: Boj s dlhou chorobou ho zmenil!

Peter Justin Topoľský sa po 4 mesiacoch boja s chorobou objavil v spoločnosti. Zobraziť galériu (7)
Peter Justin Topoľský sa po 4 mesiacoch boja s chorobou objavil v spoločnosti.

BRATISLAVA – Opäť iný! Peter Justin Topoľský (53) koncom septembra zaskočil všetkých dramatickou zmenou svojho vzhľadu. Moderátora totiž sužovali zdravotné problémy, ktoré sa prejavili prepadnutou tvárou a výrazným úbytkom na váhe. V tom čase sa doslova strácal pred očami. Po 4 mesiacoch ťažkostí a komplikácií sa ale známy gurmán počas uplynulej soboty objavil na Bratislavskom Bále a opäť všetkých prítomných prekvapil svojou vizážou. Pozrite si, ako vyzerá dnes.

Opäť v spoločnosti! Peter Justin Topoľský na jeseň mnohých zaskočil svojím prepadnutým výzorom. Zdravotné problémy spôsobili, že moderátor výrazne schudol, čo sa prejavilo na jeho tvári aj postave. Za všetko mohol neliečený pruh. „Zaťažuje mi to vitálne funkcie. Mám vyšší krvný tlak, ťažšie sa mi dýcha. Schudol som 12 kíl a čoskoro ma čaká operácia,“ povedal nám vtedy známy gurmán. 

Operáciu, ktorá mala zlepšiť jeho stav, ale musel odložiť kvôli komplikáciám s obličkou a neskôr kvôli pracovnému vyťaženiu. „Točím v cudzine. Mám dosť práce a ešte ma neoperovali,” povedal nám Justin minulý týždeň. Za celé štyri mesiace sa teda nedostal k tomu, aby svoje ťažkosti riešil chirurgickým zásahom. Preto bolo naozaj prekvapením, keď sa v sobotu objavil na Bratislavskom Bále. 

Tentoraz ale Topoľský prítomných šokoval v pozitívnom zmysle. Pôsobil totiž oveľa zdravšie. Líca sa mu jemne zaoblili a jeho postava už tiež nevyzerá tak vychudnuto. Známy gurmán si zmenil dokonca aj účes. Kratšie a tmavšie vlasy umocnili dojem, že Topoľský je na tom lepšie a je oveľa vitálnejší ako predtým. Keď sme sa ho však chceli opýtať na jeho aktuálny zdravotný stav, nepodarilo s nám s ním spojiť.  Fotografie nájdete v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu