Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rapídne schudnutý Peter Justin Topoľský: Takto ho ničí choroba!

Peter Justin Topoľský výrazne schudol. Môžu za to zdravotné problémy. Zobraziť galériu (6)
Peter Justin Topoľský výrazne schudol. Môžu za to zdravotné problémy.

BRATISLAVA - Je z neho iný človek! Moderátor Peter Justin Topoľský (53) sa doslova stráca pred očami. Známeho gurmána momentálne sužujú zdravotné problémy, ktoré sa podpísali pod jeho vizáž. Schudnutá tvár a výrazný úbytok na váhe ho zmenili na nepoznanie.

Čaká ho operácia! Dobrosrdečný a vždy usmiaty Peter Justin Topoľský pôsobí v poslednom období ustarostene. Dôvodom sú vážne zdravotné problémy, ktoré sa podpísali aj na jeho vizáži. „Mám pruh. Dvíhal som ťažké závažia, praskol mi sval a ja som sa na to vykašľal - neliečil som to. Už to trvá rok. Nemám to bolestivé, ale zaťažuje mi to vitálne funkcie. Mám vyšší krvný tlak, ťažšie sa mi dýcha. Schudol som 12 kíl a čoskoro ma čaká operácia,“ priznal nám Topoľský, ktorý každého vystríha, aby podobné ťažkosti nezanedbal tak ako on.

V súvislosti so spomínanými komplikáciami trápili známeho moderátora nielen zdravotné problémy, ale aj reakcie okolia. „Čo bol prúser, boli netaktní ľudia. Vraveli mi, aké mám tlsté brucho. Ale to nebolo preto, že by som veľa jedol či pil, ale z toho dôvodu, že sa ten pruh vydúval,“ smutne skonštatoval Justin.

Rovnako ho sužuje fakt, že nemôže cvičiť. „Kedysi som sa o seba staral, no teraz je toho veľa. Zomrel mi nedávno otec a mám veľa práce. No nielen tu, ale aj v zahraničí. A tak nestíham,“ dodal na záver Topoľský, ktorý už viac chudnúť nemieni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu