Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Christová vzdala boj s kilami: Takáto kyprá ešte nikdy nebola!

Ivana Christová sa zaokrúhľuje. Zobraziť galériu (7)
Ivana Christová sa zaokrúhľuje.

BRATISLAVA - Opäť sa nám zaokrúhlila! Po opustení modelingu prestala Ivana Christová (44) s drastickými diétami. S pribúdajúcim vekom potom priberala aj na váhe. Hoci sa viackrát pokúšala chudnúť, vždy sa na ňu kilá opäť prilepili. Dnes to vyzerá tak, že tieto pokusy už vzdala. V spoločnosti sa totiž objavila s plnými tvarmi, aké ešte doposiaľ nemala. Napriek tomu vyzerala spokojne a skvele.

Bacuľatá misska! Ivana Christová to nemala ako modelka jednoduché. Keď v roku 1989 vyhrala federálnu súťaž krásy, českí diváci ju vypískali. A keď chcela byť vo svete úspešná, musela držať drastické diéty. Tie jej údajne poškodili aj zdravie.

Práve preto sa tmavovláska začala postupne zaokrúhľovať a s pribúdajúcim vekom sa na ňu lepili kilá stále viac. Ivana s nimi aj bojovala, no márne. Naposledy v roku 2012 robila dokonca reklamu prípravku na chudnutie. „Vďaka úbytku váhy mám oveľa viac energie a cítim sa šťastná,” hovorila vtedy.

No po čase Christová opäť začala priberať. A zdá sa, že aktuálne už boj s nadváhou úplne vzdala. Na nedávnej spoločenskej akcii sa totiž ukázala zas o niečo okrúhlejšia. Napriek tomu však v metalickom tope a s výraznými doplnkami vyzerala šik. Tvár jej navyše zdobil spokojný úsmev a nadbytočné kilečká jej na šarme rozhodne neubrali. Evidentne sa už vyrovnala s tým, že modelkovské miery sú v jej prípade minulosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu