Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

A je to vonku: Jana z jojkárskej šou priznala zmenu pohlavia!

Jana sa so slzami v očiach priznala Jurajovi k utajenej minulosti. Zobraziť galériu (6)
Jana sa so slzami v očiach priznala Jurajovi k utajenej minulosti.

BRATISLAVA - Prestala to v sebe dusiť! Jana Nová (45) sa rozhodla bojovať o priazeň Juraja Dekréta (34) v šou Láska na celý život. Svoje súkromie si však prísne strážila. Podľa našich zistení bol dôvodom fakt, že blondínka sa narodila ako muž. Hoci nám túto informáciu nepotvrdila, bolestné tajomstvo nakoniec odhalila priamo pred kamerami. Po verdikte, že má súťaž opustiť, sa zverila aj nádejnému ženíchovi.

Chcela nájsť lásku! Jana Nová sa prihlásila do jojkárskej zoznamovacej šou, kde si robila zálusk na Juraja Dekréta. Oproti iným sokyniam však bola v nevýhode. Vo svojom vnútri totiž skrývala ťaživé tajomstvo, kvôli ktorému pre ňu neboli pilčíkove otázky o deťoch či pravosti jej pŕs vôbec príjemné. 

Podľa našich informácií sa blondínka totiž narodila ako muž „Nebudem sa vyjadrovať, či je to pravda alebo nie. Nebudem nič potvrdzovať,” povedala nám pri telefonáte pred pár týždňami. Nakoniec ale predsa len vyšla s pravdou von. 

Stalo sa tak, keď ju Juraj vyradil zo zoznamu uchádzačiek o jeho srdce. Jana sa rozhodla, že pilčík si zaslúži, aby k nemu bola úplne úprimná. A tak, hoci to pre ňu bolo náročné, odhalila pred ním a pred kamerami svoje vnútro. „Sú v živote veci, ktoré nie každý pochopí. Ja som prišla na tento svet trochu inak, než ako ma teraz vidíš. Narodila som sa v inom tele, než som sa mala narodiť. Na to, aby som bola to, čo som dnes, som musela podstúpiť takú menšiu operáciu,” priznala Nová. „Nechcela som ťa strápňovať pred celým Slovenskom alebo pred ľuďmi okolo. Chcela som nájsť lásku, aby som aj ja mohla byť šťastná,” dodala uplakaná tanečnica. 

Na jej priznanie však Dekrét nereagoval príliš citlivo. „Toto nie, aby som ja ťahal za chlapom. Aby som sa ja zaľúbil do preoperovaného chlapa, to nikdy v živote,” vyjadril sa, keď zostal sám. „Nie som psychicky labilný, aby som nevedel odhaliť, čo je. Robila tu len grotesku,” skonštatoval neskôr nahnevane. Samotná Jana sa v závere dňa zložila a konkurentky vo vile mali čo robiť, aby úplne neskolabovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu