Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Spoznávate Janu Kirschner v starom klipe? Vyzerá ako Marilyn Monroe!

Jana Kirschner sa počas natáčania videoklipu na chvíľu ocitla v 50. rokoch. Zobraziť galériu (9)
Jana Kirschner sa počas natáčania videoklipu na chvíľu ocitla v 50. rokoch. (Zdroj: Linda Vallová)

BRATISLAVA - Ako sexsymbol 50. rokov! Jana Kirschner (35) už vie, aký to bol asi pocit byť zvodnou speváčkou z čias minulých. Počas natáčania videoklipu k piesni Spolu sa totiž obliekla do retro šiat, účes upravila do romantických vĺn a celá nahodená v štýle Marilyn Monroe zaspievala na seniorskej zábave. No schválne, spoznali by ste ju takto?

Jana Kirschner sa vrátila o dlhých 60-rokov do minulosti. A to vďaka videoklipu k najnovšej piesni Spolu. Tú interpretka naspievala so skupinou Korben Dallas, ktorá sa predvedie aj na júlovom Žákovic open. Známa speváčka sa pri tvorbe spomínaného videa zahrala na sexi speváčku z čias Marilyn Monroe. A presne v takom štýle bola tmavovláska aj upravená. Na prvý pohľad by ju teda spoznal iba málokto. 

„Klip je štylizovaný do 50. rokov líčením aj kostýmami,“ prezradila tmavovláska. Zaujímavosťou je, že ružové šaty, ktoré starodávnu atmosféru videoklipu len umocňovali, museli speváčke vyrobiť na mieru. „Kvôli nakrúcaniu klipu ich doviezli z Prahy. A špeciálne ušili v štýle 50. rokov. Rovnako aj ostatné doplnky a topánky. Všetko bolo vintage,“ prezradila pre topky.sk Kirschner, ktorá sa vraj vo svojej úlohe cítila ako ryba vo vode. 

Naopak, členovia zo skupiny Korben Dallas mali počas natáčania pocit, že sa im to všetko iba sníva. „Pred nakrúcaním sme hrali v Novom Smokovci a do Bratislavy sme sa vrátili asi o piatej ráno. Len to posilnilo náš pocit, že sa nám to celé len sníva. Predsa len, stáť na pódiu vedľa Jany Kirschner a mať pred sebou partiu tancujúcich seniorov, to nie je pre nás úplne bežný zážitok,“ skonštatoval basgitarista a textár kapely Lukáš Fila. 

Ak vás skupina Korben Dallas zaujala, koncom júla si ju môžete vypočuť aj na festivale Žákovic open. Lístky na podujatie nájdete v sieti predpredaj.sk >>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu