Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nový moderátor markizáckeho spravodajstva: Má len 21 rokov... TOTO je on!

Do spravodajstva angažovala Markíza nového moderátora. Zobraziť galériu (5)
Do spravodajstva angažovala Markíza nového moderátora. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Má síce len 21 rokov, no mediálnu kariéru už má rozbehnutú naozaj parádne. Reč je o novom moderátorovi Dominikovi Matulajovi, ktorý najnovšie hviezdi v rannom spravodajstve markizáckeho Telerána. Talentovaný mladík mal premiéru dnes v Ranných televíznych novinách. Pozrite, toto je on!

Dostal nový džob! Dominik Matulaj nie je divákom až taký neznámy. Už celý rok sa totiž objavuje v markizáckom Teleráne, v ktorom deň čo deň informuje o dopravnom dianí na slovenských cestách.


Nový markizák v Teleráne: Nie je to žiadny začiatočník... Aha, ktoré známe ženy mal po svojom boku!


Len 21- ročný moderátor sa pritom zviditeľnil ešte pred 3 rokmi v jojkárskych správach po boku známych harcovníčok Anety Pariškovej či Andrey Belányiovej, s ktorými si dokonca vyskúšal moderovanie obľúbenej relácie Noviny o 17-tej. Hlas Matulaja sa už dlhšiu dobu ozýva aj z komerčného rádia Expres, v ktorom informuje o najhorúcejších novinkách zo sveta spravodajstva.

No a najnovšie siahol tento talentovaný mladík opäť o level vyššie. V dnešnom Teleráne sa totiž pred televíznymi kamerami postavil už ako nový moderátor spravodajstva v Ranných Televíznych novinách. Zaujímalo nás preto, aké pocity mal zo svojej moderátorskej premiéry samotný Dominik a ako by jeho výkon zhodnotili aj kompetentní z Markízy. Doteraz nám však nikto z nich neodpovedal.

Viac o téme: TV MarkízaTeleránoDominik Matulaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu