Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nový markizák v Teleráne: Nie je to žiadny začiatočník... Aha, ktoré známe ženy mal po svojom boku!

Dominik Matulaj Zobraziť galériu (4)
Dominik Matulaj

BRATISLAVA - Je to len „ucho”, ale... Tento rok sa na obrazovkách Markízy udomácnila nová tvár. V Teleráne hlási dopravné správy Dominik Matulaj (20). Tento mladík však nie je úplne neznámy. Zviditeľnil sa aj po boku známych jojkárok.

Dominik Matulaj sa v posledných mesiacoch udomácnil v markizáckom Teleráne, kde divákom prináša dopravný servis. 20-ročný mladík však nie je žiadnym televíznym nováčikom. Zviditeľnil sa už pred dvomi rokmi. 

Ako úplne najmladší moderátor zasadol rovno do kresla jojkárskych správ po boku tých najväčších hviezd. „V Jojke som bol v tom čase na stáži, počas ktorej som vyrábal príspevky do Novín a tie som potom aj moderoval s Anetou Pariškovou a Andreou Belányiovou. Bola to pre mňa obrovská skúsenosť a hlavne veľký zážitok, keďže som mal vtedy tuším 17 alebo 18 rokov,” povedal nám Dominik. 

Ambiciózny mladík už počas strednej školy pracoval v košickej televízii a keď prišiel študovať do Bratislavy, zamestnal sa v jednom z komerčných rádií. „Nevediem si štatistiky, ale podľa všetkého som najmladší ako v rádiu, tak aj v televízii,” povedal nám k svojmu pomerne nízkemu veku. To, či je naozaj najmladší, sme sa nedozvedeli ani v Markíze, ale ich stanovisko je jednoznačné. „Nezáleží na veku, ale na tom, či človek svoju prácu vie robiť, alebo nie,“ povedala nám hovorkyňa Tatiana Tóthová. 

Keďže Matulaj už má skúsenosti aj s moderovaním spravodajského formátu, zisťovali sme, aké ambície má v Markíze. Na to, kam by to chcel dotiahnuť nám však priamo neodpovedal. „Som otvorený všetkým možnostiam a veľmi rád sa opäť niečo nové naučím, ale je pravda, že milujem živé vysielanie, takže by som rád zostal aj pred kamerou,” naznačil, že práve moderátorská cesta je pre neho tá pravá. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa mu v Záhorskej Bystrici postupne podarí prepracovať aj na lepšiu pozíciu. 

 

Viac o téme: Dominik Matulaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu