Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Fúha! Verešová vôbec nie je dokonalá: Nechtiac odhalila vadu na kráse!

Pozor, vyletí plomba! Andrea Verešová ukázala, že jej chrup vôbec nie je taký dokonalý, ako vyzerá. Zobraziť galériu (4)
Pozor, vyletí plomba! Andrea Verešová ukázala, že jej chrup vôbec nie je taký dokonalý, ako vyzerá.

PRAHA - Aj ona má chybičky! Andrea Verešová (33) aj po dvoch deťoch ohuruje skvelou postavou a pôsobí ako dokonalosť sama. Predsa sa však na jej tele nájde aj horšie miestečko. Modelka má totiž problémy so zubami, kvôli ktorým v minulosti nosila zlatý strojček. No kým spredu je už dnes jej úsmev perfektný, českí fotografi odhalili, že hlbšie v ústnej dutine to tak úžasné nie je.

Aj ona je len žena z mäsa a kostí! Andrea Verešová je vďaka svojej dokonalej postave a krásnej tvári stále žiadanou modelkou. Zdá sa však, že aj ona má svoje nedostatky. V minulosti mala napríklad problémy s krivými zubami a musela na nich nosiť strojček. No nebola by to Andrea, keby si ani pri takomto dentálnom "opravárovi" nedopriala luxus. Nechala si preto urobiť zlatý. 

Problém s nerovným chrupom však nebol jediný, s ktorým bojovala. Božskej Andrei sa totiž kazia zuby rovnako ako ostatným smrteľníkom. Všetci sa o tom mohli presvedčiť na nedávnej módnej akcii. Po predvádzaní plaviek si totiž tmavovláska nedala pozor a pri úsmeve poriadne otvorila ústa. Fotografi tak zachytili nevzhľadné plomby v zadnej časti jej chrupu. Ešteže nerobí reklamu na zubnú pastu...

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu