Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Verešovú odmietli a nepredýchala to: Klameš o televíznom kšefte, tvrdia Česi!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová

PRAHA - Koniec nádejám! Andrea Verešová (34) patrila k tváram, ktoré oslovila televízia Prima kvôli miestu vo VIP Správach. No kým iná Slovenka - Daniela Šinkorová (41) na tomto poste zarezáva už od marca, angažovanie modelky sa stále odkladalo. Až teraz stanica potvrdila, že kráska flek vôbec nedostane. Zaujímavé však je, že samotná tmavovláska sa stále tvári, akoby toto rozhodnutie záležalo iba na nej a dvere k moderovaniu má stále otvorené. Po jej vyjadreniach na túto tému sa v súvislosti s ňou dokonca začalo v Čechách skloňovať slovo klamárka.

Moderátorka z nej ešte nebude! Televízia Prima sa pred jarnou vysielacou sezónou rozhodla obnoviť osadenstvo relácie VIP Správy. Adeptkou na uvoľnenú pozíciu bola aj Andrea Verešová. Okolo jej angažovania však bola celé mesiace akási hmla. Modelka na miesto nenastúpila, no v televízii nám jasné stanovisko k jej osobe neposkytli. 

Nedávno však nastali zmeny aj v PR oddelení a nový manažér prezradil to, čo všetci už dávno tušili. „Je pravda, že Andrea Verešová bola na kamerových skúškach, ale TV Prima nakoniec uprednostnila iných kandidátov,” povedal časopisu Sedmička Vedran Kovačevič, čím potvrdil, že moderátorská kariéra u nich na tmavovlásku nečaká. 

Týždenník v tejto veci kontaktoval aj Andreu, ktorá poskytla pomerne zmätočné vyjadrenie. „Tak je to možné, pretože ten pán... ja neviem ako, kto je tam teraz nový, je tam asi krátko, iba týždeň. Od tej doby som s nimi nehovorila. Ja som komunikovala s bývalým PR manažérom a ten stále čakal, ako sa rozhodnem. Takže som to stále zvažovala a nikdy som nepovedala rozhodné slovo, takže ja som s nimi nekomunikovala od tej doby,” povedala Verešová. 

Modelka teda tvrdí, že v Prime už mesiace čakali len na to, ako sa rozhodne. A svoj verdikt mala údajne oznámiť bývalému PR manažérovi. Ako však všetci zo šoubiznisového prostredia vedia, PR oddelenie nemá na prijímanie zamestnancov žiaden vplyv. Takéto kšefty sa tam naozaj neriešia. „Bola milá, tvárila sa ústretovo a celé to malo jedinú vadu: Klamala!” napísala do článku na túto tému česká novinárka, ktorá s tmavovláskou komunikovala. Svojimi nešťastnými vyjadreniami si teda Andrea zavarila viac, než keby rovno priznala, že ju nechceli... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu