Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Erika Judínyová stráca kilá: Môže za to nešťastie v rodine!

Erika Judínyová v poslednej dobe zhodila pár kíl. Zobraziť galériu (6)
Erika Judínyová v poslednej dobe zhodila pár kíl.

BRATISLAVA - Chudne! Erika Judínyová bola vždy známa veľmi štíhlou postavou. No počas vzťahu so Štefanom Skrúcaným sa zaoblila a zoženštela. Ako sme si však všimli, v poslednom čase opäť išli nejaké tie kilá dolu. Moderátorka má totiž podľa našich informácií starosti o svoju mamu.

Erika Judínyová bola roky jednou z najštíhlejších osobností nášho šoubiznisu. Preto mnohých prekvapilo, keď sa na ňu začali lepiť kilá a ona z toho nerobila drámu. Zrejme si aj sama uvedomovala, že plnšie tvary ju robia viac ženskou a bola s nimi spokojná. 

V poslednej dobe však moderátorkina hmotnosť opäť o niečo klesla. Bolo to viditeľné aj v sobotnom vydaní markizáckej Smotánky. Topky.sk zistili, že Erika nedrží nijakú diétu. Bohužiaľ, trápia ju starosti o mamu. Sedemdesiattriročná pani Eliška si totiž zlomila nohu a moderátorka s ňou lieta po zdravotníckych zariadeniach. Tieto komplikácie v rodine nepridávajú blondínke na pohode. „Je to pravda, ale nechcem sa k tomu bližšie vyjadrovať. Je to citlivá téma,” povedala nám Judínyová. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu