Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Judínyová, Banášová a Novotná s miláčikmi: To je ale chutné!

Známe dámy sa fotili so zvieratkami z útulku. Zobraziť galériu (13)
Známe dámy sa fotili so zvieratkami z útulku.

BRATISLAVA - Pózovali s chlpáčmi! Známe tváre sa už po piaty raz zapojili do fotenia charitatívneho kalendára. Moderátorky Adela Banášová a Erika Judínyová či celebritná lekárka Sandra Novotná si v útulku vybrali zvieratká, s ktorými sa postavili pred objektív fotoaparátu. Výsledkom sú naozaj milé zábery.

Srdce majú na pravom mieste! Presne toto uplynulý štvrtok dokázali známe ženy slovenského šoubiznisu. V jednom z bratislavských útulkov totiž spojili svoje sily a svojimi tvárami podporili charitatívny kalendár. Spolu s rozkošnými chlpáčmi sa tak známe Slovenky na chvíľu stali netradičnými modelkami. 

„Podporujem tento projekt už od samotného začiatku. Myslím si, že je potrebné pomáhať najbezbrannejším tvorom, teda zvieratkám, pretože na Slovensku ešte stále nie sú zákony, ktoré by ich nejakým spôsobom ochraňovali,“ prezradila pre topky.sk moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová, ktorá si pred niekoľkými rokmi sama pri podobnej akcii adoptovala mačku. „V roku 2010 som si adoptovala mačičku Cyrilku. Zbadala som ju na fotení, chúďatko mala vyoperované očko, tak som si ju zobrala. Už je u nás štvrtý rok a je to veľký miláčik,“ netají svoju lásku k zvieratám plavovláska. 

Neoddeliteľnou súčasťou charitatívnej akcie je aj celebritná lekárka Sandra Novotná. Práve ona je totiž jednou z autoriek tejto krásnej myšlienky. „Sme veľmi radi, že sa nám podarilo zorganizovať už piaty ročník. Z benefičného kalendára na pomoc opusteným zvieratkám sa pomaly stáva tradícia. Investovali sme doň nejaké peniaze a tie sa potom predajom kalendára vrátia a idú na potraviny a vakcíny pre zvieratá,“ povedala nám známa doktorka.

Netradičné pózovanie s chlpáčmi si okrem už spomínaných vyskúšala napríklad aj známa milovníčka zvierat - moderátorka Adela Banášová, Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková, herečka Diana Mórová, speváčka Katarína Hasprová, či moderátorka Elena Vacvalová a publicistka Oľga Feldeková. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu