Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hlboká rana pre Eriku Judínyovú: Zasiahla ju smrť!

Erika Judínyová sa milovanému otcovi snažila spríjemniť posledné dni života. Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová sa milovanému otcovi snažila spríjemniť posledné dni života. (Zdroj: archív: E.J.)

BRATISLAVA - Veľký smútok! Erika Judínyová prežíva v týchto dňoch najťažšie chvíle svojho života. Minulý týždeň totiž pochovala milovaného otca - uznávaného lekára MUDr. Jozefa Judínyho (†84). Hoci sa dožil úctyhodného veku, i tak to je pre moderátorku veľmi bolestivé. Poslednýkrát sa s ním symbolicky rozlúčila v závere sobotňajšej Smotánky.

O Erike Judínyovej je známe, že mala veľmi dobrý vzťah so svojimi rodičmi. Pravidelne ich každý týždeň navštevovala v rodnom Patrizánskom. V uplynulých dvoch mesiacoch však boli jej výjazdy ešte častejšie. Sprevádzal ju na nich aj jej partner Štefan Skrúcaný. Bohužiaľ, dôvodom ich zhustených návštev boli zdravotné problémy plavovláskinho otca Jozefa. Tomu sa od leta zdravotne pohoršilo, a tak s ním moderátorka lietala po vyšetreniach. A hoci neprestávala dúfať v zlepšenie stavu, videla, že sa to nevyvíja dobre.

„Uplynulé týždne boli Erika a Štefan viac v Partizánskom ako v Bratislave. V práci o jej problémoch nikto nevedel, ledva stíhala kompletizovať Smotánku. Situáciu jej pomáhal riešiť aj brat, ktorý priletel na Slovensko z Los Angeles, kde žije už 25 rokov. Erika chcela, aby mal milovaný otec stopercentnú starostlivosť. Okrem behania po lekároch sa mu snažila spríjemniť posledné chvíle rôznymi výletmi, na ktoré ho brávala,“ prezradil dobre informovaný zdroj topiek.

O nadštandardnom vzťahu s oteckom svedčí aj fakt, že v čase, keď bol na tom zdravotne dobre, ho vodila do spoločnosti. Napríklad v roku 2007, kedy ho zoznámila so svojím terajším partnerom Štefanom Skrúcaným. Zábery z tohto vzájomného stretnutia odvysielala aj v závere sobotňajšej Smotánky. Koniec relácie sa totiž rozhodla venovať práve zosnulému otcovi, s ktorým sa takouto formou naposledy rozlúčila. „Ocko, navždy ťa budem ľúbiť. Odpočívaj v pokoji,“ odkázala do neba Judínyová. 

Podľa našich zistení sa pohreb konal minulý týždeň v Partizánskom. „Prepáčte, ale je to pre našu rodinu veľmi citlivá záležitosť, takže sa k tomu nechcem vyjadrovať, reagovala Judínyová, keď sme ju v súvislosti so smutnou témou oslovili. Bolesť je veľká nielen pre Eriku, ale aj jej mamu. A o to väčšia, že by v uplynulý piatok s manželom oslávili 55. výročie svadby.

Erikin zosnulý otec Jozef mal perfektný vzťah so Štefanom Skrúcaným. Herca jeho smrť tiež veľmi zasiahla.
Zobraziť galériu (5)
Erikin zosnulý otec Jozef mal perfektný vzťah so Štefanom Skrúcaným. Herca jeho smrť tiež veľmi zasiahla.  (Zdroj: archív: E.J.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu