Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dara Rolins obeťou vydierania: Jej fotky zo súkromia na predaj!

Na mene Dary Rolins sa chcel priživiť muž, ktorý za jej súkromné fotky žiada viac ako 5 000€. Zobraziť galériu (6)
Na mene Dary Rolins sa chcel priživiť muž, ktorý za jej súkromné fotky žiada viac ako 5 000€. (Zdroj: instagram/facebook)

BRATISLAVA - Chcel sa na nej priživiť! Nie je to prvýkrát, čo sa Dara Rolins (41) stala obeťou podvodníkov. Tak ako v minulosti, aj tentokrát si chceli na jej známom mene privyrobiť ziskuchtivé indivíduá. Najnovšie si pod menom známej Slovenky založil istý Juraj profil na sociálnej sieti Instagram. A začal speváčku finančne vydierať. Za jej súkromné fotky žiadal viac ako 5 000 €.

Popularita a sláva je nielen o strate súkromia, ale aj o ziskuchtivých ľuďoch, ktorí sa snažia zarobiť na známom mene. No a práve na jedného takého v týchto dňoch natrafila aj Dara Rolins. Jej zdanlivo veľký obdivovateľ si totiž na sociálnej sieti Instagram založil profil so speváčkiným menom a kopíroval všetky jej súkromné fotky z fanúšikovskej stránky na Facebooku. 

Jeho bezočivosť však zašla ešte ďalej, keď sa za známu Slovenku začal vydávať. „Nebude prvý ani posledný, ktorý sa priživuje na mojom mene. Baví sa tým, že si pod mojim menom založil Instragram. Keď sme ho požiadali, aby ho zrušil, odpísal toto,“ zverila sa na Facebooku svojim fanúšikom Rolins.

Jej azda najväčší „fanúšik“ začal porotkyňu markizáckeho Hlasu vydierať a za speváčkine súkromné fotky, ktoré svojvoľne začal zverejňovať na falošnom profile, žiadal obrovské peniaze. „Dobrý deň, www.instagram/dararolins Vám ponúkam za 3 400€ a cca 6 300 followers za 1 890€. Pri súčasných cenách koncertov je to veľmi dobrá priam zanedbateľná cena. Juraj,“ napísal umelkyni muž.

Jeho opovážlivé slová však vyšli úplne nazmar. Nielenže vôbec nič nezarobil, zdá sa dokonca, že v súvislosti s nepravým profilom zasiahli kompetentní a celý obsah tohto konta na sociálnej sieti vymazali.

Dara Rolins sa o nepríjemnú skúsenosť s podvodníkom podelila na sociálnej sieti Facebook.
Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins sa o nepríjemnú skúsenosť s podvodníkom podelila na sociálnej sieti Facebook.  (Zdroj: instagram/facebook)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu