Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Aféra s veľkým podvodom okolo Dary Rolins: Tu máte pravdu!

Dara Rolins Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins

BRATISLAVA - Ako je to naozaj?! Dara Rolins (41) sa často objavuje na titulných stránkach rôznych časopisov a magazínov. A každý vie, že módne fotografie sú retušované. Mnohé hviezdy sa v niektorých prípadoch na seba ani nepodobajú. Slovenská speváčka však akékoľvek obvinenia z podobného podvodu odmieta. Fanúšikom jasne dokázala, že skvelú postavu má aj bez zásahu šikovných grafikov.

Dara Rolins patrí k známym tváram, ktoré využívajú sociálne siete a má svoju fanúšikovskú stránku aj na Facebooku. Ako už však býva zvykom, navštevujú ju nielen jej obdivovatelia, ale aj neprajníci. Mnohí ju napríklad obviňujú, že skvelou postavou sa pýši len na vyretušovaných módnych fotografiách. 

Speváčka sa tieto obvinenia podujala vyvrátiť záberom, ktorý urobila na dovolenke svojím mobilným telefónom. To znamená, že sa ho žiadny grafik nedotkol. „To, že sa vo svete fotografie retušuje ostošesť, je proste realita. Túto koláž som vytvorila preto, že mnohí z vás si myslia, že ja celá som jedna veľká retuš. Že moje telo nie je moje telo, lebo ako by mohlo byť v mojom veku a po dieťati. Že ide určite o jeden veľký podvod,” napísala ku koláži profesionálnej a amatérskej snímky. Ako však k týmto útokom blondínka poznamenala, oklamať sa nedá úplne všetko a na svojej figúre naozaj tvrdo maká. 

Dara Rolins porovnala profesionálny záber (vľavo) a amatérsku fotografiu z dovolenky.
Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins porovnala profesionálny záber (vľavo) a amatérsku fotografiu z dovolenky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu