Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dara Rolins sa ukázala bez mejkapu: Na túto tvár si musí každé ráno namaľovať samu seba!

Takto vyzerá nenalíčená tvár Dary Rolins. Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá nenalíčená tvár Dary Rolins.

BRATISLAVA – Nemá problém! Dara Rolins (41) rada dokazuje verejnosti, že je ako každá iná žena. Svedčia o tom rôzne fotografie, ktoré pop diva zverejňuje na sociálnej sieti. Najnovšie sa touto cestou rozhodla zvýšiť sebavedomie všetkým zástupkyniam nežného pohlavia. Pochválila sa totiž záberom svojej nenalíčenej tváre.

Tvrdenia väčšiny mužov sa zhodujú v tom, že milovaná žena je najkrajšia hneď po prebudení. Tohto sa očividne drží aj raper Patrik Rytmus Vrbovský. Jeho partnerka Dara Rolins však pohľad na svoju prirodzenú tvár dopraje tiež iným ľuďom. Fotografiou bez mejkapu sa totiž popýšila na sociálnej sieti.

„Učesať do copu, na tvár namaľovať Daru, škôlka, potom tréning a kontrolný deň na stavbe nášho domu,” prezradila svoje plány v komentári pod spomínaným záberom speváčka, ktorá zrejme vôbec netušila, že medzi fanúšikmi vyvolá poriadnu diskusiu. Kvôli množstvu ohlasov sa preto rozhodla deň po zverejnení záberu pridať ďalší odkaz.

„Ženy, muži, tí, ktorí boli pohoršení tým, ako po prebudení vyzerám – nemám jediný problém priznať, že sa ráno nebudím namaľovaná, dokonalá, vytunená a vyladená. Nemyslím, že som jediná. Mám sa rada taká, aká som. A Patrik ma práve takto obyčajnú miluje najviac,” dodala Dara, ktorá rozhodne vie, ako okolo seba vyvolať rozruch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu