Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Leoš Mareš má na krku poriadny prúser: Najzávažnejšie obvinenie v jeho kariére!

Leoš Mareš vraj napadol ženu v bare. Zobraziť galériu (4)
Leoš Mareš vraj napadol ženu v bare.

PRAHA – Silná káva! Leoš Mareš (38) lieta v problémoch. Mladá žena (27) tvrdí, že ju bezdôvodne zmlátil v bare. Pod vplyvom alkoholu ju mal zbiť v noci zo 7. na 8. mája. Ide o najzávažnejšie obvinenie v moderátorovej kariére.

Český denník Blesk priniesol spoveď ženy, ktorú mal populárny moderátor napadnúť. Stať sa tak malo začiatkom mája. Ako tvrdí dvadsaťsedemročné dievča, opitý Mareš ju napadol v jednom z obľúbených nočných barov v Prahe. Incident sa vraj odohral pri toaletách vo VIP zóne, kde bola žena so svojou sestrou. „Pristúpil k nám a začal sa do nás navážať. Slušne som mu povedala, aby nás nechal tak,“ priblížila pre spomínaný denník napadnutá, ktorá si kvôli vlastnej bezpečnosti nepraje byť menovaná.

Z toho, čo sa dialo potom, je doteraz v šoku. Vraj evidentne opitý Mareš vytrhol dievčaťu telefón z ruky a hodil ho o stenu. Potom mal fyzicky zaútočiť so slovami: „Na čo sa hráš ty ku*va.“ Po verbálnom útoku nasledoval fyzický, „Potom ma udrel päsťou do spánku. Rana bola taká silná, že druhý úder prišiel od steny. Zvalila som sa na zem. Keď som sa snažila postaviť na nohy, prišla ďalšia rana. Tentokrát do čeľusti,“ šokuje žena, ktorá má doteraz podliatinu pod okom. Zvažuje trestné oznámenie.

Moderátor sa od incidentu dištancuje. Tvrdí, že je to celé nezmysel. Polícia sa však už konfliktom zaoberá. „Prípad vyšetrujeme pre podozrenie z priestupku proti občianskemu spolužitiu,“ povedal pre denník Blesk pražský policajný hovorca Tomáš Hulan.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu