Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Leoš Mareš šokoval slovenskú smotánku: Urobil striptíz na charitatívnej akcii!

Leoš Mareš sa vyzliekol na pódiu pred stovkami hostí. Zobraziť galériu (9)
Leoš Mareš sa vyzliekol na pódiu pred stovkami hostí. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Odviazal sa! Leoš Mareš (38) je známy svojou spontánnosťou. Tú predviedol aj na včerajšej charitatívnej akcii Fashion Sparkling Charity Night 2014, ktorá sa konala v centre Bratislavy v luxusných priestoroch historickej Reduty. Moderátor večera sa totiž počas dražby šampanského neváhal vyzliecť do pol pása. A to z dôvodu, aby vyprovokoval publikum k zvýšeniu prihadzovanej sumy. Svojím konaním vyrazil prítomným VIP hosťom dych.

Galéria: FOTOREPORTÁŽ z Fashion Sparkling Charity Night

Pod taktovkou riaditeľky televízie Fashion TV Gabriely Drobovej sa v stredu v centre Bratislavy konalo veľké charitatívne podujatie, ktorého súčasťou bola prezentácia modelov svetovo známeho návrhára Diega Villalbu. Ten v Redute predviedol luxusné modely zo svojej dielne určené na leto 2015. O tom, že išlo o exkluzívne kúsky, svedčala ich cena. Za jedny koktailky by ste zaplatili minimálne 4500 €.

Večer však nebol iba o móde, ale hlavne o pomoci. Výťažok z podujatia totiž poputuje na dobudovanie nového oddelenia Národného Onkologického Ústavu určeného výlučne ženám. S podobne charitatívnym zámerom sa počas večera konala aj dražba kvalitného šampanského. Ňou sprevádzal hostí Leoš Mareš. O moderátorovi je však známe, že tam, kde sa objaví on, nuda rozhodne nemôže byť. A nesklamal ani tentoraz.

Svojský Čech oslovil víťaza pánskej súťaže krásy Mr. Manhunt 2014 Adama Bardyho s otázkou, či vie nejakú básničku. No a práve odpoveď mladého fešáka napokon spôsobila, že sa to na pódiu rázom všetko zvrtlo. „Ja neviem nič, iba sa vyzliekať,“ zahlásil najkrajší muž roku 2014.

A tieto slová Marešovi vnukli super nápad - Adama zavolal na pódium a hosťom oznámil, že ak niekto z prítomných prihodí k sume šampanského peniaze navyše, spolu so slovenským krásavcom sa vyzlečú. „Dámy a páni, dnes uvidíte moje prsníky,“ zahlásil Leoš. A čo sľúbil, musel aj splnil. Výsledná cena fľaše sa totiž zdvihla a obaja páni skončili hore bez. Nápad českého moderátora však zožal úspech - šampanské sa totiž napokon vydražilo za 20 000 eur, čo je dvakrát viac ako minulý rok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu